Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

dostum gayet sakin bir şey dedim gelip bağırıp çağırmaya gerek yok. moderatörsün diye ben sana karşı böyle konuşamıyorum. istiyorsan cevabı sahada veririm online fm atarız ağlarsın. yeni bi taktik yaptım adınıda grid sistem koydum tüm forumlarda dolaşıyor şimdi he noldu tırstın mı o taktik benim işte.

Ya arkadaşım taktik yapmış olabilirsin, tırsmam da. ama antrenörlerin iyi değilse futbolculardan nasıl verim alacaksın sorarım sana? baros'un şut antrenörlüğü 4 yıldız. şimdi bu adam benim forvetlerim için etkili olmayacak mı olacak? sadece taktik yapmakla iş bitmiyor. grid taktiğine karşı da çok oynamışlığım var, eğer cesaretin varsa online fm atabiliriz, her zaman beklerim. hatta adres vereyim, gel, LAN kuralım da suratının aldığı şekli de göreyim ;) ;) ;) ;) !!!

Ya arkadaşım taktik yapmış olabilirsin, tırsmam da. ama antrenörlerin iyi değilse futbolculardan nasıl verim alacaksın sorarım sana? baros'un şut antrenörlüğü 4 yıldız. şimdi bu adam benim forvetlerim için etkili olmayacak mı olacak? sadece taktik yapmakla iş bitmiyor. grid taktiğine karşı da çok oynamışlığım var, eğer cesaretin varsa online fm atabiliriz, her zaman beklerim. hatta adres vereyim, gel, LAN kuralım da suratının aldığı şekli de göreyim ;) ;) ;) ;) !!!

buradan sallamak kolay IP ver yiyorsa...:coffee::coffee:

Online FM işine girebiliriz de benim sürümler hep eski oluyor hiç güncellemiyorum. :D

buradan sallamak kolay IP ver yiyorsa...:coffee::coffee:

Önce Denizlispor'u 3 sene içinde 1 kere Bank Asya, 2 kere STSL, 1 kere CL ve bir kere de Süper Kupa şampiyonu yapman gerek. Zamanımı harcayacak kadar değerli olup olmadığını bilmiyorum, zira şu sıralar çok yoğunum, La Masia antrenörlerinden online FM teklifleri geliyor.

Beşiktaş'ın rekor gitti. :sad007:

byj38.png

Önce Denizlispor'u 3 sene içinde 1 kere Bank Asya, 2 kere STSL, 1 kere CL ve bir kere de Süper Kupa şampiyonu yapman gerek. Zamanımı harcayacak kadar değerli olup olmadığını bilmiyorum, zira şu sıralar çok yoğunum, La Masia antrenörlerinden online FM teklifleri geliyor.

puhahahahahahahahahahaha. kaliteni bulmuşşun daha tartışmam ben kolay gelsin.

puhahahahahahahahahahaha. kaliteni bulmuşşun daha tartışmam ben kolay gelsin.

Futboldan anlamadığını, takip etmediğini bu mesajınla belli ettin, tebrikler. Denizlispor Bank Asya'da olduğu için en önce B.A. şampiyonu yapmalısın güzel kardeşim ;) ;) ;) ;) ;) !!!!!

Beşiktaş'ın rekor gitti. :sad007:

byj38.png

Şu Sanago bir türlü gelmiyor bana adi. Şurda gösterip duruyorsunuz attığı golleri sinir krizim iyice artıyor.

Bu arada Tsigalko olsaydı şu oyunda ne güzel olurdu? :D FM ve CM tarihinin en efsanevi oyuncusudur. :(

Futboldan anlamadığını, takip etmediğini bu mesajınla belli ettin, tebrikler. Denizlispor Bank Asya'da olduğu için en önce B.A. şampiyonu yapmalısın güzel kardeşim ;) ;) ;) ;) ;) !!!!!

puhahahahahah dostum ne demek istediğimi anlamadn sanırım. senin kaliten orası anca 2. ligdeki takımları çalıştırırsın sen puhahahahahahah bi de mod olmuş ya puhahh hala gülüyom

puhahahahahah dostum ne demek istediğimi anlamadn sanırım. senin kaliten orası anca 2. ligdeki takımları çalıştırırsın sen puhahahahahahah bi de mod olmuş ya puhahh hala gülüyom

Senin gibi ManC, Barça tarzı güçlü takımları alıp hazıra konmuyorum kardeşim ;) ;) ;) !!! ayrıca sen de NS olmuşsun, kim yaptıysa artık ;) ;) ;) ;) !!!!

Senin gibi ManC, Barça tarzı güçlü takımları alıp hazıra konmuyorum kardeşim ;) ;) ;) !!! ayrıca sen de NS olmuşsun, kim yaptıysa artık ;) ;) ;) ;) !!!!

Biz senin gibi kolpa Galatasaraylı değiliz dostum, Galatasaray'ı alırız şampiyon yaparız, avrupada başarı getiriririz, kariyerimizi orada bitiririz. sende dolaş denizli konya antep falan. medyaya demeç ver hatta galatasaray'ı şampiyon yapmayacağız falan. fenerli msn nsn ya?

Beyler ikili tartışmalara girmeyelim lütfen. :bansign:

Küfretmek istiyorum Talha Sanago' ya niye engelliyorsun beni :D

Biz senin gibi kolpa Galatasaraylı değiliz dostum, Galatasaray'ı alırız şampiyon yaparız, avrupada başarı getiriririz, kariyerimizi orada bitiririz. sende dolaş denizli konya antep falan. medyaya demeç ver hatta galatasaray'ı şampiyon yapmayacağız falan. fenerli msn nsn ya?

Ben Galatasaray'a gitmeden önce kendimi diğer takımlarda kanıtlıyorum kardeşim ;) ;) ;) !!! senin gibi kendi yaptığımı iddia ettiğim hazır taktiklere de konmuyorum. İnce eleyip sık dokuyorum ki Galatasaray'ımıza bir zarar gelmesin, en ufak bir aksilik bile olmasın ;) ;) ;) ;) !!!! Yoksa Hagi'nin, Bülent Korkmaz'ın teknik direktörlükleri ortada yani ;) ;) ;) ;) ;) !!!!!

Ben Galatasaray'a gitmeden önce kendimi diğer takımlarda kanıtlıyorum kardeşim ;) ;) ;) !!! senin gibi kendi yaptığımı iddia ettiğim hazır taktiklere de konmuyorum. İnce eleyip sık dokuyorum ki Galatasaray'ımıza bir zarar gelmesin, en ufak bir aksilik bile olmasın ;) ;) ;) ;) !!!! Yoksa Hagi'nin, Bülent Korkmaz'ın teknik direktörlükleri ortada yani ;) ;) ;) ;) ;) !!!!!

daha bir şey demiyorum uçmuşun sen. oruç başına vurmuş olmalı. iyi forumlar.

Bende bilgisayara karşı oynadığım futbol oyunlarından zezvk alamıyorum. Hep aynı çeşit golleri atmak sıkıyor bir yerden sonra insanı. Fifa 97 den beri bütün serilerini oynamışımdır. PES' in bütün serilerini oynamışımdır. Hatta daha eskilere gidersek Sensible soccer falan da oynamışımdır Commodore 64 de.

Ama menejerlik başka bir boyut. Orda sen yönetiyorsun herşeyi. Parayı, oyuncuyu, yönetimi. Sürekli yeniliyor oyun kendini. Bakıyorum Pes te Fifa da, sen reflekslerini, gol yollarını öğrendikten sonra Real' i Barca' yı bile rahatlıkla yenebiliyorsun. Paran varsa transferi hemen yapabiliyorsun. Galatasaray' ı 11 yabancı ile oynatabiliyorsun. Sadece hareketlerde gerçekçilik var. Bunun dışında diğer yönleri gerçek dışı. Şimdi fenere FM de C. Ronaldo' yu getirebilir misiniz? Ama diğer oyunlarda para varsa gelir.

Bilgisayara karşı oynamak zevkli değil zaten. Güzel olanı online oynamak.

Cevap: Re: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Bilgisayara karşı oynamak zevkli değil zaten. Güzel olanı online oynamak.

Ben şu FM saplantımdan ne zaman kurtulacam onu çok merak ediyorum. 31 yaşına geldim hala FM. :) Oğlum olursa iki şey miras kalacak sanırım benden. Galatasaray aşkı ve FM aşkı :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt