Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Levent abiye gelsin.

byk59.png

Sergencim Adının baş harfi ile soy adının son harfini birleştir canım kardeşim. Yumuşak g yi sen yumuşatma olur mu canım benim :D

Ajaxdan istifa ettikten sonra sezon ortasinda cskaya gectim. kadro iyi ama 10. sirada :o

bi de su 6 yabanci laneti var rusyada da

İngiltere 2'den Sheffield Wednesday'i aldım, bütçe sınırlı. Oyuncu önerisi olan ? 100 K altı tercih sebebi :)

Jordan Rhodes var Huddersfield'da ama fiyatını tam bilmiyorum. Scoutlar araştırsın.

3 M :/

Soukouna santrforum olacak inşallah. 11'de çok iyiydi.

Perovic free, sol kanatım benim ligim için müthiş bir transfer.

Bandalovski - Zanev - Jali için çalışmalar sürüyor.

İngiltere 2'den Sheffield Wednesday'i aldım, bütçe sınırlı. Oyuncu önerisi olan ? 100 K altı tercih sebebi :)

Oyuncu alma bence kiralıklara yönel. Sheffield le kiralayabileceğin güzel oyuncular olur Premier ligden. Aldığın oyuncular ileriki sezonlarda beş para etmeyecek nasılsa. Sen bak istersen birde Sodinha diye bir oyuncu var Brezilya' lı o Premier Lig' e çıkana kadar iyi iş yapar. Kandol da güzel forvettir.

Oyuncu alma bence kiralıklara yönel. Sheffield le kiralayabileceğin güzel oyuncular olur Premier ligden. Aldığın oyuncular ileriki sezonlarda beş para etmeyecek nasılsa. Sen bak istersen birde Sodinha diye bir oyuncu var Brezilya' lı o Premier Lig' e çıkana kadar iyi iş yapar. Kandol da güzel forvettir.

İkisi de çıkmadı hocam, bayağı da geniş aslında database ama. Alacağım oyuncular ikinci ligde de beni götürecek oyuncular olacak, Saliou Ciss-Bandalovski-Soukouna-Perovic, alabilirsem Xulu-Jali. Onun dışında kiralıklara da yöneleceğim.

İkisi de çıkmadı hocam, bayağı da geniş aslında database ama. Alacağım oyuncular ikinci ligde de beni götürecek oyuncular olacak, Saliou Ciss-Bandalovski-Soukouna-Perovic, alabilirsem Xulu-Jali. Onun dışında kiralıklara da yöneleceğim.

Paul Pogba' yı kiralayabilirsen kaçırma Man Utd. da. Man City ve Chellsea den de oyuncuları kiralayabilirsin.

Bende açık olan liglerle alakalı sanırım. Bayağı bir lig açıkta bende.

Modise'ye bak.

Playy oflarda iyi başlangıç yapamadım fenerbahçe 3-0 yendi yarı finalde ts eledi ters gidiyor herşey 4-2-3-1 den 4-4-2 döndüm gine kötüler:( ffutbolcular cok cabuk yoruluyor hakan balta 45 dk dolmadan kondısyonu dusuyor

Beyler ilk sezon'da PSG'ye bir sağ bir de sol bek önerisi plz:ayatollah:

Beyler ilk sezon'da PSG'ye bir sağ bir de sol bek önerisi plz:ayatollah:

Sağ bek için Vrsaljko, Rafael ( Kiralık ) ve Corchia çok çok iyi.

Sol bek için Criscito, Fabio ( Kiralık ) ve Alex Sandro ( Kiralık ) alabilirsin.

liverpool teklif verdi guzel kadrolari var gitsemmi gecen sene 2.olmuslar pl de

gidicem olmadi donerim. teteyi alabilirsem alcam lpoola

Fürthle 2. yılımdayım.İlk sezon 2. olarak Bundesliga'ya yükseldim şimdi devre arasına 17 maçta 8 galibiyet 2 beraberlik 7 mağlubiyetle 8. sırada girdim.Fierro'yu sezon başında bonservis ödemeden aldım ama doğru düzgün katkısı olmadı 13 maç 2 gol 1 asisti var :( Adam sağa sola iyi koşular yapıyo ama pas atacak adam olmayınca pek işe yaramıyo Santander diye bi adam var forvette onu target man yapıp şişiriyorum topları :D

Criscito ve vrsaljko iyiymiş.Eyvallah beyler

Arkadaşlar yeri değil ama bu Pes2010 da neden transfer teklifi filan gelmiyor? O kadar şampiyon oluyorum hiç bir takım istemiyor beni.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt