Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

ee alayım o zaman,yalnız oyunda doğru dürüst türk oyuncu kalmadı,türk regenler ne zaman çıkmaya başlıyor

yine penaltılar sağolsun ZTK'da finaldeyim. 39. dakikada Niang penaltı yaptırdı, Sinan Bolat kurtardı, hemen oyun kuruldu sol bekten ve Niang gol attı sol çaprazdan :bid:

Bu arada Gökhan İnler geldi geleli hep ona attırıyorum penaltıları. 1 tane bile kaçırmadı şu ana kadar.

2nhzynb.png

Niang müthiş bir şey oluyor ya. 2021 yılındayım, Fransa Milli Takımı'nı yönetiyorum. Tek başına sırtlıyor.. :)

Niang müthiş bir şey oluyor ya. 2021 yılındayım, Fransa milli takımını yönetiyorum. Tek başına sırtlıyor.. :)

Çok sağlam regenler çıktı. Sezon başında Niang'a 25-30 civarı teklif ettiler satmadım, belki bu defa satarım +40m€ teklif gelirse.

sözleşmesinde 7 m€ya serbest kalır maddesi var,alayım mı ?

49dd0ad.jpg

Al ve sol kanada gizli forvet/atak olarak koy.

Al tabi lan adam oyunun en iyi sol kanatlarından :)

Tamamdır beyler hemen alıyorum o zaman,juve ve manuda devredeymiş :D

Dayanamadım ve Milan Baros'u Antrenör olarak aldım. :D

O değilde regenler böyle iyi çıktıkça hepsini alası geliyor insanın. Bir süre sonra oynatamadığı için özellikleri düşüyor. :) Sonra ne yapacağım bu adamı diyip serbest bırakıyorsun :D

Milan Baros'u antrenör olarak alınca oyunun ne zevki kalıyor ki hiç anlamıyorum...............

bilmem ben hiç zevk almıyorum da tabi saygılıyım sana................

Nasıl zevk almıyorsun kardeşim menajerlik oyunu bu. Kulüp baştan aşağı benim sorumluluğum altında. Şimdi Fatih Hoca'nın Ümit Davala'yla, Hasan Şaş'la çalışmasını da anlamazsın sen. Gerçi futboldan da anlamazsın kime konuşuyorsam.................. Hayret bişey ya. Milan Baros'u değil de Semih Şentürk'ü mü alsaydım? Ya sabır.

Nasıl zevk almıyorsun kardeşim menajerlik oyunu bu. Kulüp baştan aşağı benim sorumluluğum altında. Şimdi Fatih Hoca'nın Ümit Davala'yla, Hasan Şaş'la çalışmasını da anlamazsın sen. Gerçi futboldan da anlamazsın kime konuşuyorsam.................. Hayret bişey ya. Milan Baros'u değil de Semih Şentürk'ü mü alsaydım? Ya sabır.

dostum gayet sakin bir şey dedim gelip bağırıp çağırmaya gerek yok. moderatörsün diye ben sana karşı böyle konuşamıyorum. istiyorsan cevabı sahada veririm online fm atarız ağlarsın. yeni bi taktik yaptım adınıda grid sistem koydum tüm forumlarda dolaşıyor şimdi he noldu tırstın mı o taktik benim işte.

Kulüp başkanı olarak oynayalım şu oyunu artık :) ya da oyuncu olarak kariyer yapmaya çalışalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt