Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Milli takımımızla kariyer açtım. Hazırlık maçında Estonya'yı 1-0 mağlup ettim. Euro 2012 elemelerinde Kazakistan'ı 1-0,Avusturya'yı 6-1 yendim. Avusturya maçı çok sürpriz oldu benim için. Volkan ve Beleşoğlu'nu kadroya almadım. Kendi kendini aldırsın o. Elemelerden önce sakatlıklar oldu; kalecilerim Tolga ve Onur,Hamit,Töre,Umut ve belki de birkaç kişi daha sakatlandı. Ama kafamda düşündüğüm ideal on birim şu şekilde:

---------------------Onur Kıvrak---------------------

Gökhan G.----Semih Kaya----Ömer Toprak----Hasan Ali

--------------Selçuk İnan----Nuri Şahin---------------

Cangele--------------Arda Turan----------Gökhan Töre

---------------------Burak Yılmaz---------------------

Hamit,Deniz Naki,Umut Bulut,Ekici,Tolgay Arslan,Samed Yeşil,Emre Çolak,Sercan Sararer,Serdar Aziz,Sinan Bolat,Tolga Zengin,Tunay Torun,Serdar Kurtuluş,Hakan Balta,Sercan Yıldırım ve Cenk Tosun da kadroya aldığım diğer oyuncular,belki bir iki tane daha vardır.

Milli takımla oynaması zor oluyor. Bir maçta sakatlık için falan çıkardığın adamı bir sonraki maçta kadroya almayı unutoyorsun vs.

Ekiciye dikkat. Güzel oynuyor oyunda. Birde Bursa' yı falan sürekli takp et alt yapıda güzel oyuncu çıkartıyorlar arada.

Schalke ile kariyere başladım. Huntelaar'dan bir türlü verim alamıyordum, taktikte bikaç değişiklik yaptım ve ilk maç:

24peant.png

Bundan sonraki maçlarda da 1er 2şer atmaya devam ediyor, atmadığı zaman asist yapıyor :ask:

Şu anda biten maç:

no91md.png

j64u88.png

schalkenin savunması baya iyi ama ofsayt taktigi hiç denemedim

İşe yaradığını görmedim şu ana kadar. Ofsayt taktiğini de unutmuşum zaten :D Kapatayım. Çok basit goller yiyorum bazen. Ondandır belki

lan talha olm bu grid le oynuyon yalan söyleme :sad007:

Bundesliga'da Bayern ekolünü yıkmak için çok zorlanacaksın Talha, ben 4. sezonda daha yeni yeni baş edebiliyorum

Bundesliga'da Bayern ekolünü yıkmak için çok zorlanacaksın Talha, ben 4. sezonda daha yeni yeni baş edebiliyorum

Ligin ilk yarısı bitti. Bayern şu anda 4. ben 2.yim aramızda 1 puan var. Son maçı saçma şekilde berabere kalmasam 3 olacaktı tabi fark :) Ama Hoffenheim çok iyi ya. 39 puanda herifler ben 33 puanla 2.yim :o Bayern de pek bişey yapacak gibi değil.

Neyse bakalım lig nasıl bitecek

Schalke ile sezonun son maçına çıkıyorum 68 puanla liderim. 2. Bayern 66, 3 Hoffenheim ve 4. Dortmund 65 puandalar.

Son maçım Hannover'le. Bakalım ne olacak. İlk defa son haftaya kaldı şampiyonluğum :D

hicbir ligden bundesliga'dan aldigim zevki alamadim. bence bu serinin en oynanabilir ligi.

takim olarak da gladbach super sardi beni, 8. sezondayim ve daha en ufak sikinti belirtisi yok.

6-1 kaybettim. İlk yarı 2-1 geri düşünce iyice ofansif oynadım :sad007:

Bayern kazandı ve 1 puan önümde şampiyon bitirdi. Şansımı seveyim.

2n7mn89.png

En azindan Süper Kupa'yı aldım. Efsane bi maç oldu.

Portekiz 2. Lig takımlarından Aves ile başladım kariyere.

İlk sezonda transferlerim:

Alen Pamic(free)

Matias Guzman(60k)

Lanchev(1,5k)

Alexis Rolin(30k)

Damian Udeh(80k)

Jonathan Ring(16k)

İlk sezonu 2. tamamlayıp 1. Lig'e yükseldik. 10 maçta henüz 8 puanımız var ama bu 10 maçın 4'ü Porto,Braga,Sporting ve Benfica ile olduğundan fena geçti bize. Zaten maddi olarak da yarışamıyoruz. Transfer bütçem de üstelik sadece 1k idi. Ben de kiralık ve free oyunculara yöneldim.

Mads Laudrup(Free)

Rabiola(Free)

Dudu(Loan)

Bu seneki transferlerim. Portekiz 2.Ligini tavsiye ederim. İyi takım kurup yükselebilirsiniz.

Ayni macta cavani 4 ay, pappis cisse 1 ay sakatlandi. :sad007: ondan once de modric sakatlanmisti. ligde liderdik su an ne olacak bakalim

van persieye 8,75 istiyormus manu. goturdum teklif kabul ettiler. transfer ettim tottenhama. cavaninin yoklugunda iyi is yapar. cavani gelince de van persieyi sag acik gizli forvet yaparim galiba

Bu arada Aves ile can çekişiyoruz. 6 maçtır kaybediyoruz. Para olmayınca harcıyorlar adamı:)

Allahtan avoid relegation demiştik de henüz takımın başındayız.

Hayatımda hiç 2. lig takımıyla kariyer yapmadım lan. 2. veya 3. lig ile başlayıp kariyer mi yapsam yoksa Shaktar tarzı para konusunda rahat edebileceğim takım mı alsam. Yardım pls, sıkıldım tam şuan yeni kariyere başlamalıyım :D

Hayatımda hiç 2. lig takımıyla kariyer yapmadım lan. 2. veya 3. lig ile başlayıp kariyer mi yapsam yoksa Shaktar tarzı para konusunda rahat edebileceğim takım mı alsam. Yardım pls, sıkıldım tam şuan yeni kariyere başlamalıyım :D

sen yeteri kadar futbol bilmediğinden 2.ligde yapamassın anca barçelona alırsın o kadar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt