- 18 Mayıs 2011
- 22.610
- 12.259
- 1.873
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...
Milli takımla oynaması zor oluyor. Bir maçta sakatlık için falan çıkardığın adamı bir sonraki maçta kadroya almayı unutoyorsun vs.
Ekiciye dikkat. Güzel oynuyor oyunda. Birde Bursa' yı falan sürekli takp et alt yapıda güzel oyuncu çıkartıyorlar arada.
Milli takımımızla kariyer açtım. Hazırlık maçında Estonya'yı 1-0 mağlup ettim. Euro 2012 elemelerinde Kazakistan'ı 1-0,Avusturya'yı 6-1 yendim. Avusturya maçı çok sürpriz oldu benim için. Volkan ve Beleşoğlu'nu kadroya almadım. Kendi kendini aldırsın o. Elemelerden önce sakatlıklar oldu; kalecilerim Tolga ve Onur,Hamit,Töre,Umut ve belki de birkaç kişi daha sakatlandı. Ama kafamda düşündüğüm ideal on birim şu şekilde:
---------------------Onur Kıvrak---------------------
Gökhan G.----Semih Kaya----Ömer Toprak----Hasan Ali
--------------Selçuk İnan----Nuri Şahin---------------
Cangele--------------Arda Turan----------Gökhan Töre
---------------------Burak Yılmaz---------------------
Hamit,Deniz Naki,Umut Bulut,Ekici,Tolgay Arslan,Samed Yeşil,Emre Çolak,Sercan Sararer,Serdar Aziz,Sinan Bolat,Tolga Zengin,Tunay Torun,Serdar Kurtuluş,Hakan Balta,Sercan Yıldırım ve Cenk Tosun da kadroya aldığım diğer oyuncular,belki bir iki tane daha vardır.
Milli takımla oynaması zor oluyor. Bir maçta sakatlık için falan çıkardığın adamı bir sonraki maçta kadroya almayı unutoyorsun vs.
Ekiciye dikkat. Güzel oynuyor oyunda. Birde Bursa' yı falan sürekli takp et alt yapıda güzel oyuncu çıkartıyorlar arada.