Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Aslında 2-3 Milyon gibi bir paraya MC lazım. Kanatsız oynuyorum çünkü. Bu taktik çıkmamda çok işe yaradı.

Yenisi ne zaman çıkıyor bunun? Sıkıldım artık başarılı bir Galatasaray görmek istiyorum şu oyunda.

Uzun zamandir bu oyunu oynarim 10 seneyi gecmistir . Basima ilk defa cok garip bir olay geldi ve oyuna asik oldum diyebilirim :) . Luce"nin basina gelenin aynisi basima geldi :) . Aslinda cok sinir bozucu fakat oyunun bu kadar gercekci olmasi cok hosuma gitti . Oyunda 3. senem CSKA Moscow'un basindayim ilk senem . Gecen sene 3. olmuslar ve Uefa'da oynuyorlardi . Son uc haftaya girerken takimim 2. ve birinciyle aramda bir puan fark var . Uefa'da finaldeyim ve Rusya kupasinda finaldeyim . Sene basinda da Rubin'in elinden Super Kupa'yi almisim yani mukemmel gidiyor her sey . Baskanlik secimleri vardi favori aday SADRI SENER :D her neyse adamin baskanlik kozu takimin basina gelirsem MARK HUGHES'u getirecegimdi . Ve mukemmel gitmeme ragmen saolsun beni kovdu takimdan baskan secilince :) .

Premier Lig'de çıkan Nottingham Forest ilk 3 maçta 5 puan topladı. :tiphat:

ligde son durum bu. kendi elimizle liderligi verdik( cavani ve van persienin ayni anda uzun sure sakatlanmasi da etkendi ) takimi aldigimda uefada bile degildi simdi cl yi garantiledik. FA cupta da finaldeyim, rakip eski takimim fulham :)

Aves'i ilk sezonunda Portekiz 1.ligine çıkardım. Transfer bütççem $140K idi. 6 oyuncu aldık o sezon. Sonraki sezon 16 takımlı ligde, 1.5K transfer bütçesi ve 3 bedava transferle 12. olduk. Bir sonrai sezonda 1,5K transfer bütçesi ve 2 kiralık oyuncuyla 8. olduk. 4. sezonda yine 1K transfer bütçesi ile başladım 3 bedava oyuncu daha aldım. 4 maçta 7 puanla başladım. Ama sıkılıyorum:)

3 milyona falan bir stoper arıyorum ama direkt oynatmak için. Eldekiler yeterisiz kalıyor.

Gollerin yarısın kornerlerden yiyorum ya sinir oldum resmen.

2012/2013 Arsenal Kadrom:

----------Marc-Andre Ter Stegen--------

Sagna-Alderweireld-Vermaelen-Kieran Gibbs

---------Alex Song------------

--------------Javi Martinez----

Theo Walcott-------------Gervinho

----------Llorente-Van Persie

Llorenteyi mutlaka alın,alınca Javi Martinez'de teknik direktörle ters düşüyor ve onu da transfer listesine koyuyorlar :D

Cris'i transfer etmeye kalktım , yönetim el koydu çok yaşlı diye :asd:

Uzun zamandir bu oyunu oynarim 10 seneyi gecmistir . Basima ilk defa cok garip bir olay geldi ve oyuna asik oldum diyebilirim :) . Luce"nin basina gelenin aynisi basima geldi :) . Aslinda cok sinir bozucu fakat oyunun bu kadar gercekci olmasi cok hosuma gitti . Oyunda 3. senem CSKA Moscow'un basindayim ilk senem . Gecen sene 3. olmuslar ve Uefa'da oynuyorlardi . Son uc haftaya girerken takimim 2. ve birinciyle aramda bir puan fark var . Uefa'da finaldeyim ve Rusya kupasinda finaldeyim . Sene basinda da Rubin'in elinden Super Kupa'yi almisim yani mukemmel gidiyor her sey . Baskanlik secimleri vardi favori aday SADRI SENER :D her neyse adamin baskanlik kozu takimin basina gelirsem MARK HUGHES'u getirecegimdi . Ve mukemmel gitmeme ragmen saolsun beni kovdu takimdan baskan secilince :) .

İşte oyunun gerçekçi olmayan yanlarından biri,Sadri gerçekte kupa kazanan teknik direktörü kovacakta.. :lol:

Tottenhamda ligi 2. bitirdim, fa cupi aldim. sonra baktim bayern hocasini kovmus, gorev icin basvurdum kabul ettiler. simdi de almanyaya yelken actik. 1 sene de burada kalalim bakalim :)

2014 yili hala hemen hemen ayni kadrodalari :) su an kadro bu;

Kolo Toure'ye 3.5 Milyon Euro yıllık ücret ve 2 yıllık sözleşme önerdim adam 1.6'ye Werder Bremen'e gitti ya la :sad007:

Galatasaray olarak bizde hemen bir kriz masası oluşturduk ve Jorgensen'i aldık defansa yedek olarak ise Giray Kaçar,Eren Güngör.

^^

Bayern candır. Kadro zaten mükemmel. Başarılar Arda.. :ka19:

Premier Lig için stoper ve sağ bek arıyorum. 4 Milyonu geçmeyecek sağlam adamlar varsa iyi olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt