Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Aslında ona da gerek yok. Kadro şu haliyle gayet sağlam bence. Ama kendin bilirsin yine de.

veleso ve arnautovici almislar temmuzda katilacak. arnautovic bendeydi satmistim kurtuldum diyordum tekrar basima kaldi :) kjaeri alacagim buyuk ihtimal

veleso ve arnautovici almislar temmuzda katilacak. arnautovic bendeydi satmistim kurtuldum diyordum tekrar basima kaldi :) kjaeri alacagim buyuk ihtimal

İyi adamlar gelecekmiş yine. Alternatif açısından süper. Arnautovic iyi oyuncudur, neden sorun yaşadın ki ? :o

Kjær iyi transfer olur. Kadro derinliği bakımından.

Ama hemen hemen bütün oyuncular iyi. Kadro seçimini iyi yapman lazım. Yoksa sorun çıkaracaklardır. Özellikle Arnautovic :o

Astori ve Botia 7M, Dede 5.25M ve Galeano'ya da teklif götüremiyorum.

Astori ve Botia 7M, Dede 5.25M ve Galeano'ya da teklif götüremiyorum.

Hangi takımsın?Gelmediler mi hiç biri??

Udinese'de Neuton ve Palmeiraslı Toloi de var ancak İngiletere olduğu için sıkıntı olabilir ama bir bak..

Sana aldıralım bu gece bir stoper.:)

Nottingham forest'la PRemier lige çıktım da aldığım adamlar yetersiz kaldı. O kadar para harcamak istemiyorum. Hedef ligde kalmak şu an. Biseswar'ı satıyorum 6.5'e belki biraz daha harcayabilirim. Sağ bek ve forvet de lazım aslında. :D

Nottingham forest'la PRemier lige çıktım da aldığım adamlar yetersiz kaldı. O kadar para harcamak istemiyorum. Hedef ligde kalmak şu an. Biseswar'ı satıyorum 6.5'e belki biraz daha harcayabilirim. Sağ bek ve forvet de lazım aslında. :D

Forvet kiralıklara bak bence,Wellbeck filan varsa iyi olur hem maliyetli de değil..

Sağ açık en zoru oyunun işte hem de ucuz bir maliyet zor...:)

Ben Danny Wilson'ı kiraliyim diyorum stopere satın alma opsiyonlu. Nasıl olur ? Sağ bek var da yedeği yok gibi. Bir de forvet de kiralarım belki. Gerçi trasnfer dönemi açılınca 8.8Milyon €'luk adam satmış oluyorum.

Ben Danny Wilson'ı kiraliyim diyorum stopere satın alma opsiyonlu. Nasıl olur ? Sağ bek var da yedeği yok gibi. Bir de forvet de kiralarım belki. Gerçi trasnfer dönemi açılınca 8.8Milyon €'luk adam satmış oluyorum.

Bence defansa sağlam hızı yerinde bir adam al derim,sağ bek için transfer listesi ve kiralıklardan alırsın yedek için..

O paraya sağlam 3 adam bekliyorum senden:)

Galatasaray'a getirdiğiniz en büyük dünya yıldızı kim oldu hilesiz,hurdasız?

3.sezondayım geçen sezon ŞL Yarı Finali oynadım ama takıma gelmeyi kabul eden en üst düzey oyuncular Kolo Toure,Gaston Ramirez,Hernanes falan :sad007:

Galatasaray'a getirdiğiniz en büyük dünya yıldızı kim oldu hilesiz,hurdasız?

3.sezondayım geçen sezon ŞL Yarı Finali oynadım ama takıma gelmeyi kabul eden en üst düzey oyuncular Kolo Toure,Gaston Ramirez,Hernanes falan :sad007:

Mario Gotze

Eden Hazard

Bence defansa sağlam hızı yerinde bir adam al derim,sağ bek için transfer listesi ve kiralıklardan alırsın yedek için..

O paraya sağlam 3 adam bekliyorum senden:)

Bilmiyorum artık bakalım. Zaten kanatsız oynuyorum orta saha zayıf olmasın diye bu sezon. Kanat almaya kalksam çok masraf olur. 2. Ligdeyken de pek kanat yoktu zaten.

Her türlü kariyere her türlü mevkiye her bütçeye her türlü oyuncu tavsiye edilir :) Yerli - yabancı :)

Daha yeni bahçeye inmistim, bu başlıktan iki üç sayfa okudum ve eve çıkıp oynayasim geldi yine :)

Sent from my HTC Desire HD A9191 using Tapatalk

Craig Dawson veya Fabricio (Defans) iş görür mü ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt