Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Bayern ile hic keyif alamadim. yeni transfer yamasi ciksin da yeni bir kariyer acsam. hoffenheim veya atletico madrid ile acmak istiyorum.

Bayern ile hic keyif alamadim. yeni transfer yamasi ciksin da yeni bir kariyer acsam. hoffenheim veya atletico madrid ile acmak istiyorum.

Köln'ü eski günlerine döndürmek zevkli olabilir. Ben de düşünüyorum ama ben yama yapadığımdan hala birinci ligde zaten, o yüzden istemiyorum.

alt lig olarak su ana kadar sadece efsane oyun cm 03-04 de kocaelispor ile oynamistim bayagi keyif almistim. o gun bugundur tr alt ligden hicbir takim calistirmadim.

alt lig olarak su ana kadar sadece efsane oyun cm 03-04 de kocaelispor ile oynamistim bayagi keyif almistim. o gun bugundur tr alt ligden hicbir takim calistirmadim.

ben genelde ing. alt liglerinden takımla oynarım yada Zaragoza veya Sampdoira ile,

Türk liglerini bende pek sevmem ama bugün geyiğine Sarıyer ile başlıyayım dedim baya sardı :D

ben genelde ing. alt liglerinden takımla oynarım yada Zaragoza veya Sampdoira ile,

Türk liglerini bende pek sevmem ama bugün geyiğine Sarıyer ile başlıyayım dedim baya sardı :D

İnşallah amatöre düşersin :D

İsmail Güldüren , Adem Dursun , Ceyhun Eriş , Mehmet Yozgatlı ve 17-18 yaşındaki gençlerimle gümbür gümbür geliyorum :D

Bu muhteşem kadro ile ancak gümbürtüye gidersin :D Neyse dert değil batırdığın ilk kulüp olmayacak nasılsa :D

Bu muhteşem kadro ile ancak gümbürtüye gidersin :D Neyse dert değil batırdığın ilk kulüp olmayacak nasılsa :D

takımın moralini bozma denizli bld. deplasmanına çıkıyo çocuklar , inşallah ilk deplasman puanımızı alacağız :D

takımın moralini bozma denizli bld. deplasmanına çıkıyo çocuklar , inşallah ilk deplasman puanımızı alacağız :D

3 ya da 5 yer dönersiniz. Maç sonucunu yaz buraya :D Boyunuzun ölçüsünü görmüş olalım. Ayrıca saydığın kadrodaki oyuncuların moraline bir halt olmaz. Kaşarlanmış yüzsüz hepsi :D

Oyunun en zevkli liglerinden biri Bundesliga, Stuttgart uzun soluklu kariyer için birebir özellikle. İlk senesinde hiçbir Avrupa kupasına katılamıyor ama iyi bir bütçesi var, birkaç seneye Bayern'e kafa tutabilirsiniz.

3 ya da 5 yer dönersiniz. Maç sonucunu yaz buraya :D Boyunuzun ölçüsünü görmüş olalım. Ayrıca saydığın kadrodaki oyuncuların moraline bir halt olmaz. Kaşarlanmış yüzsüz hepsi :D

Ceyhun büyük topçu , 30 metreden yazdı :D

takım önerisi istiyorum orta halli olsun bütçesi 5-10 milyon arası ve ispanya ligi olmasın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt