Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Prtsc tuşu ile.. Prtsc tuşuna bastığınızda sonrasında paint'e yapıştırdığınızda siyah bir ekran geliyorsa,

1) Fm2012 kısayoluna sağ tıklayın,

2) Uyumluluk / Masaüstü oluşturmayı devre dışı bırak seçeneğini seçip, Tamam diyin.

Daha sonra sorun çözülecektir. Prtsc tuşu ile sorunsuz bir şekilde ekran görüntüsü alabilirsiniz :ka19:

Alt f9 ekledim ama foruma eklerken küçük çıkıyor resim.

cvkkc.png

UEFA Avrupa Ligi Çeyrek Final rövanş maçı Galatasaray 6 - 2 Fenerbahçe. 6 gol atan takımın yaş ortalaması 21 falan. Geçen sezon 30 yaş ortalamalı takımla CL şampiyonu olduktan sonra bütün futbolcuları sattım alt yapıdan gelenler ve genç transferleri ile gençleştirdim takımı. Yine de Avrupa'da iş yapıyoruz. ( CL gurubundan 3. olup AL ye geldim ) Futbolcu satışlarından 170 milyon dolar falan geldi takımı gençleştirirken 30 milyon dolar anca harcadım. Porto gibi sistemi kurmuşum saat gibi işliyor tıkır tıkır ;) UEFA yarı finalinde M.City ile oynayacağım. UEFA sıralamasında 7. sıraya kadar yükselmişim CL ye 1. torbadan katılıyoruz Barcelona bile altımda sıralamada :)

Cevap: FM 2013 Tanıtıldı | Steam Ön Sipariş $39.99

TTnetlilere iyiymiş o kampanya, ben Steam'den aldım her zamanki gibi :)

Steam'den alıp oyunu indirdiğimizde kaç yükleme hakkımız var,5 mi?

Steam'den alıp oyunu indirdiğimizde kaç yükleme hakkımız var,5 mi?

İstediğin kadar yüklersin :) Kendi hesabından herhangi bir bilgisayarda oturum açıp indir, sonra Steam'i çevrimdışı modda kullanma seçeneğiyle başlatıp oynayabiliyorsun :)

Nasıl fark atıyorsunuz Fener'e ? :) Benim en farklı galibiyetim 3-0 vallaha. Volkan'ı bir türlü geçemiyorum, devleşiyor resmen. Adamın İmportant Matches özelliği 19, büyük maçlarda çok iyi oynuyor.

Transfer ve maaş bütçesi çok iyi,yabancı sınırı ile uğraşmayacağım, oynaması zevkli bir takım önerin bana.İspanya ligi olmasın.

Son transfer tam.

Ligde herşey çok güzel gidiyordu

ama kadromdaki 7 forvet oynayabilen oyuncumdan 6sı sakatlandı bakalım ne halt edeceğim bu uzun dönemde :s

macta mi sakatlandilar antremanda mi?

baskiyi daha uzak tut taktiklerden ve tempoyu dusur biraz

Uygunmuş aslında.

D&R'ın fiyat çok çok iyi ya. Beklediğim çok oyun var bu sene. Hangisine para yetiştireceğim şaşırdım valla.

Cevap: FM 2013 Tanıtıldı | D&R Ön Sipariş 62.99 TL

Bu arada galiba hem Steam hem de kutulu versiyonlarda yalnızca Türkçe dil seçeneği olacak. Benim gibi yıllardır İngilizcce oynayıp oyuncu özelliklerinin yerlerine o şekilde alışmış biri için zor bir geçiş dönemi :sad007:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt