Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Koray Günter mi Ömer Toprak mı sizce?

İkisinden birini alabiliyor o yüzden hangisini seçsem iyi olur:)

50 milyona defans mı alınır lan, hadi orta saha forvet neyse de, defans lan bu.. Koy 4 tane kazmayı, al sana defans. Sanki Vrsaljko'yu alıyoruz arkadaş.

Kimse gelmek istemiyorki.Daha ucuz ve özellikleri iyi olanı bulsam kapacam:) Zaten oyuncu 3,6 Milyondan aşağı yıllık kabul etmiyor. Bende maksimum 3 veriyorum. Gelmez gibi :)

golcü isteyen emenike'yi alsın.ilk sezon aldım 6 senedir gol kralı o oluyor.her sene en az 35 gol atıyor.bi keresinde şampiyonlar ligi gol kralı oldu.

Koray Günter mi Ömer Toprak mı?

Koray Süper Ligi tercih etmeyebilir, Galatasaray kariyerimde İnter'e gitmişti orda forma şansı bulamayınca mecburen geldi Türkiye'ye. Koray Günter-Galeano-Danny Wilson ve Serdar Aziz gibi kaliteli stoperler ile ligin anasını ağlatmıştım ya la.

Koray Süper Ligi tercih etmeyebilir, Galatasaray kariyerimde İnter'e gitmişti orda forma şansı bulamayınca mecburen geldi Türkiye'ye. Koray Günter-Galeano-Danny Wilson ve Serdar Aziz gibi kaliteli stoperler ile ligin anasını ağlatmıştım ya la.

O Danny Wilson'ı 1.4'e Nottingham Forest'a aldım ama 5Milyona serbest kalır maddesi koymuştu mecburen yoksa kabul etmiyordu. Everton verdi 5'i aldı herifi. Ben de Smalling'i aldım. Satılıktı zaten rahat geldi ama en fazla maaş alan oyuncu. :D

Sturridge'i yanlış yazıyor da olabilirim ondan çıkmamıştır, serbest kalmıştı, öyle almıştım takıma, 3 sene oynadı.13,5 milyon euroya City'ye satmıştım.

Çok sıkıcı oluyor.Ben de GS ile olan kariyerimi bırakmayı düşünüyorum geleni geçeni yeniyorum.Takım bulursan yazar mısın ben de oynamayı düşünüyorum:yenieek:.

genoayi alacagim. zorlu bir kariyer olacak.

Database seçeneği nerde çıkıyor tekrar kariyer açsam böyle bi seçenek göremedim

En altta, hani hangi tarihte başlasın, oyuncuların özellikleri açık mı kapalı mı olsun diye seçenekler geldiğinde database size seçeneği var. Onu small bırakırsan ufak liglerden adamlar çıkmıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt