Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

d0gkk.png

d0glc.png

d0gky.png

Transferlerim, kadrom ve taktik yapım bu şekilde. Ricardo Alvarez'i de bi takıma göndermeyi düşünüyorum. Şuana kadar teklifler kiralama yönünde. Galiba kiralayacağım. Vitesse'nin teklifini kabul etmemişti. Şimdi bir takım daha kiralama teklifi gönderdi. Bakalım ne cevap verecek. Transferlerimi 48 ay taksit ile yaptım. Sadece Sanogo için ilerki transferinde %10 pay verilecek. Diğer transferlerde ek para ödemeyeceğim.

Şuana kadar 2 hazırlık maçı yaptım. İki maçı da zorlanmadan rahat bi şekilde kazandım. Yarın, yani bugün lig maçlarına başlarım. Hayırlısı..

Inter bana nedense hep itici gelmiştir. Renklerinden sanırım.

Yeni transferlerle QPR kariyeri çok fena olabilir Nordsjaelland sarmazsa QPR'ı düşünüyorum.

Yeni transferlerle QPR kariyeri çok fena olabilir Nordsjaelland sarmazsa QPR'ı düşünüyorum.

Bence West Ham'a geç. Ben West Ham ya da Inter ile açacaktım. Epl'deki izin konusu yüzünden Inter'i seçtim.

Bence West Ham'ı seç :ka19:

Bence West Ham'a geç. Ben West Ham ya da Inter ile açacaktım. Epl'deki izin konusu yüzünden Inter'i seçtim.

Bence West Ham'ı seç :ka19:

West Ham da olabilir ama QPR 1. tercihim şu an kariyer fena gitmiyor.1 sezon bitiriyim sonra ya devam ederim ya da kaparım.

2013'te şu korner olayını düzeltsinler bence. Bu kadar gol olmaz kornerlerden.

Sutton ile 2020 yılına geldim. Şampiyonluk sevincini dün akşam yaşadım. Bir 5 dakika sonrasında ise TT Arenadaki CL final maçını Marsilya' dan alıp ilk CL şampiyonluğumu yaşadım. Yaklaşık 2 dakika sonra ise çok üzücü bir haber aldım. İmparator Terim emekli oldu. Ardından Dünya' nın en saçma şeyiyle karşılaştım. Aykut Kocaman Galatasaray teknik direktörü oldu. Bunu kaldıramadığım için hemen add manager den Galatasaray' ı seçtim ve hemen istifa ettim. Sonrasında Tolunay Kafkas' ı getirdi yönetim. Bir daha girdim ve çıktım. Reha Kapsal geldi. Yine girdim ve çıktım. Bakalım yerine kimi getirecekler. :)

Sidney Sam müthiş bir futbolcu. Ne sakatlanır. Ne maç kaçırır. Ne formu düşer. Sağ Açıkta hem goller hem asist yapıyor. 48 ay 15 Milyona almıştım ilk sene Wolfsburg'a.

Mevzu Galatasaray olunca aziz yıldırım gibi her türlü hileyi hurdayı yaparım bu oyunda :) Kimse kusuruma bakmasın. Galatasaray' la oynamasam bile herşey Galatasaray için :D

d0z7d.jpg

Fikirlerinizi bekliyorum.

İlk 2 sezon 2.liğin ardından 3. sezonda Schalke ile şampiyonluğa ulaştım.

Ligin ilk yarısını 4. bitirdikten sonra da ikinci yarıya yenilgiyle başlamıştım HSV'ye 2-0 mağlup olarak ve o sırada 8-10 puan farkla 6. sıradaydım ve şampiyonluktan ümitsizdim açıkçası. Ama o maçtan sonra bi daha yenilmedim ve şampiyon oldum.

Bu arada Wolfsburg uzun süre ilk sıradaydı, ben Wolfsburg'u yendikten sonra 5. sıraya kadar düşmüşler. :) Bayern bi ara 9. sıradaydı :D

Son maça Dortmund'un 2 puan önünde girdim, ligin zayıf bi ekibiyle karşılaştığım için de şanslıydım. 8-0 kazandım, Dortmund 2-2 berabere kaldı.

Şampiyonlar Ligi'nde ise yarı finale kadar çıktım, City'ye elendim. Evde 0-0 deplasmanda 2-1 sonuçlar...

1zziz6a.png

k4cw00.png

34smsef.png

5vox89.png

Arkadaşlar Ajax-PSV ortak kariyerine başladık taktiği ve ilk maçım.

xMkMv.png

Dci5m.png

jansen miydi neydi on libero onu kesin oynat kaan

Levent abinin önerisiyle Crystal Palace ile kariyerimi açtım, transferleri yapacağım.

5 sezon basindayim, Galatasaray'dayim ve DMC gererkiyor. As takima, yabanci

oneriler pls

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt