Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

İşin zor valla ne diyim.

Yeni sezona bomba gibi girelim dedik elimizde patladı ilk maç 4-0 yenildik :sad007:

Schalke 04 takımında ikinci sezon transfer bütçesi veriyorlar mı ?

Dover Athletic ile ilk sezon Blue Square Bet North'dan 104 puanla birinci olarak ciktim . Ikinci senemde Blue Square Bet Premier'den 105 puanla birinci olarak ciktim . Simdi League 2'deyim . Sunday League player olarak baslamama ragmen ust lig takimlardan teklifler aldim fakat gitmedim . Ozellikle Brezilya 2. Lig takimlarindan Guarani'nin teklifi cok aklimi celdi fakat kendime engel oldum :D

Bressan iyi oyuncu cidden.Orta sınıf takımlara ilk sezon getirmek kolay.

Kara (Tromsö) - 1.sezon. 825 K'-975 K ya getirebiliyordu.Ama Danimarka Ligi'ne gider mi bilmiyorum.

Bressan (BATE) -yine ilk sezon çoğu takıma gidebilirdi.600 K gibi bir fiyata.

Ama 2.sezon hep başka takımlara gittikleri için zor tabi.

Genoa ile 3. luk mucadelesi veriyoruz..

Normalde haziranda başlardım. Ama transferler hep temmuzda olduğu için param olmazdı.Çoğu genç yeteneği kaybederdim.Bende temmuzda başladım.Sadece sağ bek'i alabildim.Kara'yı Benfica'ya kaptırdım.Maaş bütçemde dolayı.. Normalde Hildebrand ile devam ederdim ama sakatlandı.Mecbur beleşe Boruc'u aldım.Oyuncu satıp maaş bütçesini arttırdım.

5ea137.jpg

Matip'i satmasaydın keşke. Kara'yı da alamamışken stoper için çok iyi altenatif olurdu.

Matip'i satmasaydın keşke. Kara'yı da alamamışken stoper için çok iyi altenatif olurdu.

Nelson Rivas ve Neustadter var defansa alternatif olarak.Hem maaşları ucuz hem de gayet iyiler.Artı olarak Matip'e hiç ısınamadım. Wolfsburg kariyerimde de çok kart görüyordu :)

Nelson Rivas ve Neustadter var defansa alternatif olarak.Hem maaşları ucuz hem de gayet iyiler.Artı olarak Matip'e hiç ısınamadım. Wolfsburg kariyerimde de çok kart görüyordu :)

Ben de ısınamamıştım ama geçen sezon Höwedes sakatlanınca mecburen oynattım ve 12 maçta 5 gol 1 asistle oynadı kanım ısındı :D Yaşlı sanıyordum en başta sonra bi baktım 22ymiş, şaşırdım.

Son kez kariyer açacam.

Ama tuhaf liglerden seçmeyi düşünüyorum.

Sırbistan,Ukrayna,Portekiz veya Yunanistan liginden takım alıcağım.:asd:

Genoa ile utalya kupasini kazandim. rakipler sirasiyla palermo,juve,milan ve napoliydi :)

Taraftar cilgina dondu en son 1937 de almislar kupayi :)

Az once bir lig macinda 9-5 yenildim =) .

İsveç 2.lig takımlarından Angelhols ile kariyere başlıyorum. Takımın renkleri sıkıntılı ama kadrosuyla bişeyler yapabilirim.

Takımın transfere parası yok stada alttan ısıtma yerleştiriyorlar değişik bunlar.. :sad007:

Nasıl bi fantazileri var bunların :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt