Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Ufuk'a güvenme, Ospina'yı al, alabiliyorsan.

Onur Kivrak'i al kalecin Turk olsun kadro kurarken rahat edersin :b5:

Yok hocam en dipten bir takımı alıp zirveye çıkarmak bana göre değil. Çok sıkılırım :)

En aşağı 2. ligden itibaren bir takım çalıştırabilirim.

Akşama doğru Santos kariyeri açayım o zaman ;)

Guzel secim :yenieek: Hedefini Dunya Klupler Sampiyonasi sampiyonlugu koyarsan ve bu kupayi Barca-Madrid-Manu gibi takimlarin elinden alir ayni zamanda Ligi de ust uste goturursen guzel bir kariyer seni bekler :) . Tavsiyem Vasco'dan Dede'yi al Ganso ve Neymar'i sakin satma . Sag bek icin Romario kanat icin Dudu guzel isimler olabilir :b5: Ayrica siddetle tavsiyem eger imkanin varsa gece kariyer actiginda Lig TV 3'ten Brezilya Ligi maclari yakaladin mi izle :) cok zevkli maclar oluyor havaya da sokar :yenieek:

Ve son olarak kariyerin bu klip esliginde baslamali :happynew:

Vengaboys - To Brazil! - YouTube

Sporting Lizbon kariyerine başladım.

Porto ve Benfica hanedanlığına son vermek amacım.

Takımımız 10 yıldır şampiyon olamıyor.:o

Hedef şampiyonluk hasretine son vermek.

Sarıyer kariyerimde bank asya'da son haftaya girilirken Karşıyaka'nın 2 puan önünde 6. sıradayım,

puan kaybı yaşamazsam play-off serüveni başlayacak :D

muhtemelen akşam sezonu bitiririm , bank asya'da mı kaldım yoksa süper lige çıktım mı haber veririm :D

Guzel secim :yenieek: Hedefini Dunya Klupler Sampiyonasi sampiyonlugu koyarsan ve bu kupayi Barca-Madrid-Manu gibi takimlarin elinden alir ayni zamanda Ligi de ust uste goturursen guzel bir kariyer seni bekler :) . Tavsiyem Vasco'dan Dede'yi al Ganso ve Neymar'i sakin satma . Sag bek icin Romario kanat icin Dudu guzel isimler olabilir :b5: Ayrica siddetle tavsiyem eger imkanin varsa gece kariyer actiginda Lig TV 3'ten Brezilya Ligi maclari yakaladin mi izle :) cok zevkli maclar oluyor havaya da sokar :yenieek:

Ve son olarak kariyerin bu klip esliginde baslamali :happynew:

" [video=youtube;UQ6LGrr8iEg]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=UQ6LGrr8iEg[/video]"

Yapma bunu yapma :Z3: :016:

Türk olarak, Onur ve Sinan'ı yokla. Yabancı olarak ben hiç denemedim ama Ospina'yı çok methediyorlar.

Marc-André ter Stegen de iyi kalecidir.Zaman zaman basit goller yiyebiliyor ilk geldiğinde ama sonra gol yemiyor resmen.Müthiş bir kaleci.

Marc-André ter Stegen de iyi kalecidir.Zaman zaman basit goller yiyebiliyor ilk geldiğinde ama sonra gol yemiyor resmen.Müthiş bir kaleci.

Stegen'i almak çok zor ya. Onun için önermedim. Yoksa çabuk gelişebilen bi kaleci.

İyi bir finans durumu varsa kesinlikle alınmalı :ka21:

Stegen'i almak çok zor ya. Onun için önermedim. Yoksa çabuk gelişebilen bi kaleci.

İyi bir finans durumu varsa kesinlikle alınmalı :ka21:

Alman ligindeki regen kalecilere bakın. Regenlerden de çok iyi oyuncular çıkıyor.

Maç öncesi rakibe önlem almak için iyi personel öneriniz var mı ?

genoanın b takımı felan muthis yahu. cok oyuncu sattım iyi fıyatlara. hemen de alicilari cikiyor finans cok iyi

2. sezona basladim. eufaya katildik ilk sezon. bu sene guzel kadro olusturdum. alternatifi bol, her mevkiye gozun kapali koyabilecegim adamlar var.

toplam 55 milyon euroluk oyuncu satmisim. 58 milyon euro da oyuncu almisim.. carroll 8,5.. thiago ve wilshere bedavaya kiralik, javi garcia 5,25 e aldim. leanardoyu da brezilyadan aldim barca felan talipti

2. sezona basladim. eufaya katildik ilk sezon. bu sene guzel kadro olusturdum. alternatifi bol, her mevkiye gozun kapali koyabilecegim adamlar var.

toplam 55 milyon euroluk oyuncu satmisim. 58 milyon euro da oyuncu almisim.. carroll 8,5.. thiago ve wilshere bedavaya kiralik, javi garcia 5,25 e aldim. leanardoyu da brezilyadan aldim barca felan talipti

bir gün Sarıyer'in de parası olacak :D bende bonservis ücreti verip transfer yapacağım :D

İki gündür Brezilya Ligi muhabbeti çıkınca dayanamadım Gremio ile başladım kariyere.Kadroda Elano varmış sonradan haberim oldu.

Bir sürü oyuncu sattık ama gelirin %10'u bütçeye aktarılıyordu.Yönetime yalvardım,yakardım %25'e çıkardılar.Yine yetmiyor ama şükür.

Benfica'dan stoper Jardel'i,Braga'dan sağ açık Alan'ı transfer ettim toplam 1.5 Milyona.Nene'yi istedik 3 Milyon Euro istediler.Kiralamaya çalışırken Flamengo kaptı:oLig için çok üst düzey bir oyuncu olacaktı ama kaçırdık maalesef.

Biraz daha oyuncu satıp en az 1 yıldız seviyesinde Brezilyalı getireceğim kafama koydum :D

Orta alan çok sağlam olmuş,rahatça şampiyon olacağını düşünüyorum..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt