Osman Korkmaz
Tecrübeli Üye
- 22 Kasım 2008
- 6.744
- 258
- 1.548
Cevap: Football Manager 10- GSCimbom Online Lig.
Ben geldim gençler.
Ben geldim gençler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocam naptın senüçüne 30 verir bitiririm transferi.Leo ve Sercan'ın maliyeti 20 milyonu geçmez
Aha bir Daü'lü dahaBeyler Perşembe günü İşletmeye gelirseniz hem maçı birlikte izleriz hem de tanışmış oluruz
FM 2010 da gelmiştir, her yerde bulunabilir sanırım...
Kulüpte para olmayınca 50 maç sonra 20 vercem falan diyerek kandırdım![]()
Perşembe işletmedeyim
Derbide Hasan'la birlikte ordaydık bi ara seni de gördüm kalabalıktı gelme fırsatım olmadıBu Perşembe yine Hasan'la beraber geliriz oraya
Adaş Daü'desin anladığım kadarıyla yani aynı okuldayız.Gelmişmidir bilmiyorum ama Daü Yurtlar bölgesindeki MRc net cafede bulabilir veya Alfam kız yurdu altındaki kırtasdiyeden alabilirsin tabi gelmişse.Orjinali gelmişmidir bilemiyorum ama korsan oyunlar gelmiş olabilir.
Bulamassan bana pm atabilirsin
Perşembe işletmedeyim
Derbide Hasan'la birlikte ordaydık bi ara seni de gördüm kalabalıktı gelme fırsatım olmadıBu Perşembe yine Hasan'la beraber geliriz oraya
Hadi Leo atmaz da Obasi ve Sercan ya atarsaGitti caaanım paracıklar
![]()
![]()
Liderle iki puan fark olmasına rağmen Uğur Uçar takımın iyi performans göstermediğini ileri sürüyor![]()
![]()
Nasıl ama![]()
Valla kariyer bana ait değilbi yerde gördüm
Bu kariyerde Nonda Manchester United'da ve Premier ligde 28 golle gol kralı olmuş (!)
![]()
Bütün oyuncuların özelliklerini değiştirmiştir.Bende nonda kasımpaşa defansına gol atamıyor![]()
Baroş un bitiriciliği özellik olarak düşük ama Bitiriciliği 19 olan huntelaar dan daha çok gol attı.Fm bazı oyuncuları böyle yapıyor.Özellikleri düşük olmasına rağmen süper oynuyor adamlar.