Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager 10- GSCimbom Online Lig.

Ben geldim gençler.

Cevap: Football Manager 2010 Hikayeleriniz ve Daha Fazlası..

Aha bir Daü'lü daha:) Beyler Perşembe günü İşletmeye gelirseniz hem maçı birlikte izleriz hem de tanışmış oluruz:) FM 2010 da gelmiştir, her yerde bulunabilir sanırım...

Perşembe işletmedeyim :)

Derbide Hasan'la birlikte ordaydık bi ara seni de gördüm kalabalıktı gelme fırsatım olmadı :) Bu Perşembe yine Hasan'la beraber geliriz oraya

Kulüpte para olmayınca 50 maç sonra 20 vercem falan diyerek kandırdım:D:D:D

Hadi Leo atmaz da Obasi ve Sercan ya atarsa :D Gitti caaanım paracıklar :)

Derbide Hasan'la birlikte ordaydık bi ara seni de gördüm kalabalıktı gelme fırsatım olmadı :) Bu Perşembe yine Hasan'la beraber geliriz oraya

Hasan'la konuştum devre arasında da seni farketmedim. Neyse ben yine önlerde olurum, diğer Can da gelirse onunla da tanışırız, konu dağılmasın şimdilik:)

Adaş Daü'desin anladığım kadarıyla yani aynı okuldayız.Gelmişmidir bilmiyorum ama Daü Yurtlar bölgesindeki MRc net cafede bulabilir veya Alfam kız yurdu altındaki kırtasdiyeden alabilirsin tabi gelmişse.Orjinali gelmişmidir bilemiyorum ama korsan oyunlar gelmiş olabilir.

Bulamassan bana pm atabilirsin

Teşekkürler.

Hadi Leo atmaz da Obasi ve Sercan ya atarsa :D Gitti caaanım paracıklar :)

Onlar atıncaya kadar 2 sezon geçer o zamana kadar finans iyileşir biraz, yapacak birşey yok. BÖylesi daha zevkli oluyor:D:D:D

ucar.jpg

Liderle iki puan fark olmasına rağmen Uğur Uçar takımın iyi performans göstermediğini ileri sürüyor :D

Evet, ondandır diye düşünüyorum, Zenit'i de 2-0 yenerek gruptan çıktık. :D

2055jyv.png

Nasıl ama :D

Valla kariyer bana ait değil :D bi yerde gördüm :D Bu kariyerde Nonda Manchester United'da ve Premier ligde 28 golle gol kralı olmuş (!) :D

Valla kariyer bana ait değil :D bi yerde gördüm :D Bu kariyerde Nonda Manchester United'da ve Premier ligde 28 golle gol kralı olmuş (!) :D

Bütün oyuncuların özelliklerini değiştirmiştir.Bende nonda kasımpaşa defansına gol atamıyor :o

Bütün oyuncuların özelliklerini değiştirmiştir.Bende nonda kasımpaşa defansına gol atamıyor :o

Ben yolladım :D Kewell'ı da yolladım gelen parayla Cardozo'yu aldım...Her maç ya Cardozo ya Baros..boş geçmiyolar

Bide Emre çolak..Adam Elano'yu kesti :D son maçta 3 asistle oynadı...Elano huzursuz :D

Elano uzaktan çok güzel atıyor ya. Baros'da leblebi gibi atıyor hakkaten:D

Baroş un bitiriciliği özellik olarak düşük ama Bitiriciliği 19 olan huntelaar dan daha çok gol attı.Fm bazı oyuncuları böyle yapıyor.Özellikleri düşük olmasına rağmen süper oynuyor adamlar.

Baroş un bitiriciliği özellik olarak düşük ama Bitiriciliği 19 olan huntelaar dan daha çok gol attı.Fm bazı oyuncuları böyle yapıyor.Özellikleri düşük olmasına rağmen süper oynuyor adamlar.

Bide Poacher komutunu verdik mi :D Yağdırıyo Baros :)

Elano elde kaldı iyi mi? :D

Hayırdır Hocam.Elano'yu gönderme gibi bi yanlışa mı başvurdun acaba :)

Sattım bile, Vukcevic geliyor. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt