Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager 10- GSCimbom Online Lig.

turnuva , olnine lig vs.. yalan oldu gitti

yokmu bu işin hiç heveslisi ?

Cevap: Football Manager 2010 Hikayeleriniz ve Daha Fazlası..

Topici baya bi inceledim.Herkes Galatasaray'ı seçmiş.Tamam kendi takımımız olabilir ama ben FM oyunlarında Türkiye Ligini oynamayı pek sevmiyorum.İngiltere Premier Ligi'nde yer almak yoğun maç temposunda oynamak bana daha fazla keyif veriyordu açıkçası.Gerçi son yıllarda FM oynamıyorum.zamanında tam bir CM 01/02 hastasıydım ve ondan sonra hiçbir oyun bana o tadı vermiyordu.Yazılanlara baktım genelde herkes en iyi oyun demiş.Ben de yeniden dönebilirim menejerlik günlerine..

Topici baya bi inceledim.Herkes Galatasaray'ı seçmiş.Tamam kendi takımımız olabilir ama ben FM oyunlarında Türkiye Ligini oynamayı pek sevmiyorum.İngiltere Premier Ligi'nde yer almak yoğun maç temposunda oynamak bana daha fazla keyif veriyordu açıkçası.Gerçi son yıllarda FM oynamıyorum.zamanında tam bir CM 01/02 hastasıydım ve ondan sonra hiçbir oyun bana o tadı vermiyordu.Yazılanlara baktım genelde herkes en iyi oyun demiş.Ben de yeniden dönebilirim menejerlik günlerine..

CM 01/02'nin yanından geçecek bir oyun değil. Sadece en iyi FM..Belkide yaşımdan dolayı bana öyle geliyor artık.

CM 01/02'nin yanından geçecek bir oyun değil. Sadece en iyi FM..Belkide yaşımdan dolayı bana öyle geliyor artık.

Aslında düşünüyorum da neden sevdiğimizi hala anlayamıyorum o oyunu.Bir kere çok yavaştı.Gün ilerlemek baya bi bekletiyordu insanı.Diğer maçların sonuçlarını altta yazana kadar en az 1-2 dakika geçerdi.Oyunda görüntü diye birşey yoktu.Sadece ekranda yazılar yazardı ve o yazıları okumaya çalışırdık.Şimdiki gibi görüntü falan yoktu.Ama nedendir bilinmez o oyunu oynayan jenerasyon hala yeni teknolojiye rağmen o tadı alamıyor.İlk göz ağrısı olduğundan mıdır nedir bilinmez ayrı bir çekiciliği ayrı bir ruhu vardı oyunun.İfade etmek gerçekten zor.Biraz ilk aşka benziyor sanki.Kimle çıkarsan çık ilk aşkın tadını vermez ya onun gibi birşey sanırım..

Boris Becker.

Giresunspor ile ilk sezonda lige çkarak taraftarlarımı sevinç yumurmağı yapmış bulunuyorum. :)Bir aralar 1.cide olsam, son haftalara doğru karşı konulmaz mağlubiyetlerle 6.sırada buldum kendimi Play - off larda 1 beraberlik 2 galibiyetle toplamda 7 puanla Süperlig'de gözümü açtım ki inanın GS kariyerlerinden çok çok daha zevkli böyle küçük bir takımı yönetmesi. Bide memleketimin takımı olunca... :D

Amacım 10 yıl sonra Giresunspor'u Avrupa'nın elit takımlarından biri yapmak.

İnanılmaz derecede ki yaşlı oyuncu transferlerimle ligi belirli süre kaldırdık. Süperlig'e çıktıktan sonra ben acaba ne kadar bütçe verirler derken 0 verince baya baya şok oldum ama sonradan 425 K yı 48 ay bölüp. peşin 0 vererek genç yıldız transferimizi yaptık Anita. Bir yıl içinde 3 büyüklerin kapımızı çalarlar.

Gidenler vol. 2 :D

Yine kaliteli adı sanı duyulmuş yaşlı transferlerimle yoluma devam ediyorum. Bu arada Bank Asya'da ilk sene medya tahmini 11.ydi. Süperligde 15.ci olarak gösteriliyoruz. Benim amacım Avrupa kupalarına katılabilmek bakalım. neler yapabilcem.

Bu sene ki maçlarım Fener maçına dikiz. :) Ayrıca benim kıroluğum yüzünden FB'yi elimden kaçırdım, penaltı vuranı seçmemişim vurmaya İsmail Güldüren geldi. Doğal olarak sonuç aut ama Koller saolsun oturtdu bidene. :)

Fiktür.

Online 2-3 saat lig yapacak var mı ?

pano01k.jpg

Ekşi'den alıntı.

Slavia Prague kariyerimle sizlerleyim :)

CL 3. tur eleme turunda FC İnter Turku ile eşleştim (2-0 / 1-0) ve turu geçen taraf oldum.

Klubun benden istediği CL play off oynayabilmekti. Bu turda rakibim RB Salzburg oldu. (4-1 / 1-2). İki maçın sonunda Cl Gr. G'de yer aldım. Sanırsam bu grupta hiç şansım yok :D

Hedefim gruptan 3. olarak çıkmak ve Avrupa ligine kalmak.

Ligde 4. sıradayım. 7 maçta 4G 1B 2M

transferm.png

lyonud.jpg

grg.jpg

Bana bitirici bi forvet lazım,şöyle leblebi gibi gol atan :)

Milan Baros ilk sezonda bende 61 maçta 59 gol attı:) Artem Milevskiy de iyi golcü, o yıl Fenerbahçe'yle ligde 30 golle gol kralı olmuştu.

Bana bitirici bi forvet lazım,şöyle leblebi gibi gol atan :)

Zdenek Senkerik 28 yaşında (FC) Slavia Prague

Adam Hlousek 20 yaşında (AM-L / S) Slavia Prague

tavsiye ederim

ayrıca David Lafata 28 yaşında (S) Jablonec : buda iyi adamdır

yaş sorun olmaz dersen Marek Kulic (33) Mlada Boleslov ve Tomas Dosek (31) Brno : bunlarda leblebi gibi gol atar.

Mardinspor adım adım Süper Lig'e :) Ondan sonrada dünya klübü olma yoluna :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt