Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager 2010 Hikayeleriniz ve Daha Fazlası..

Benim oynumda 2009'da Inter başkanlığına Luis Figo seçildi. Bir ay sonra Massimo Moratti Göztepenin başkanı seçildi :D Bursasporun başkanı da Jürgen Born. İlk başta komik olsa da bu durum biraz soğutuyor sanki oyundan.

Database small (küçük ) olabilir, olmazsa düzeltme yaması yüklü değildir.

Oyunun buglarından biri o her oyunda oluyor neredeyse .

Bu FM'de Galatasarayla açtığım ilk oyun. Sezon öncesi birkaç taktik denesem de 4-1-2-1-2 veya 4-1-2-2-1 olarak 2 taktikte karar kıldım(santrforların durumuna göre) SC mevkinde Baros,Nonda,Keita kullanıyorum. UEFA'da ön elemeleri atladım sezonun ilk maçı geldi ve pek de beklemediğim iyi bir netice geldi :) Transfer olarak sezer öztürk var sadece. Ama diyeceğim o ki finishingin 9 olduğuna aldanmayın Keita SC'de iyi işler çıkarıyor :D

orjinal fm 10 kaç paradır?

Benim bildiğim 80 liraydı.

İlk sezonda mustafa olcaytuyu alın bedava özellikleride çok iyi,forvet kendisi

Fenerin yapamadığını yaptım kupaya paflarla çıktım :D

Fm 9'u ben bilgisayarımda çalıştıramamıştım. Ekran kartımın 2009 güncellemesi firma tarafından çıkarılmadığı için. Fm'de böyle bir sınır koymuş oyuna. Fm 10'da da aynı durum mevcut mu? Yani 2010 güncellemesi olmadan oynayamıyor muyuz? Bir de ekran kartı olarak ne istiyor? Bilen varsa yardımcı olabilir mi?

128MB minimum. Nvidia FX 5900 Ultra veya daha yenisi; ATI Radeon 9800 veya daha yenisi; Intel 82915G/82910GL veya daha yenisi

İstediği ekran kartı .

Zorlu geçen ilk yarı :) Fener şimdide transfer yapmasın da göreyim :D

Galatasaray çok güçlü oyunda diğer takımlara göre lig hiç tat vermiyor açıkçası :D

Galatasaray çok güçlü oyunda diğer takımlara göre lig hiç tat vermiyor açıkçası :D

Böyle olmasının baş mimarı haldun abimiz :) Eski oyunlarda takımın yarısını yollar adam gibi oyuncular almaya çalışırdım ilk sene çok zor geçerdi.Formsuz geçen 2-3 maç sonrası 2-3 maç öncesine geri dönüp o puanları toplamaya çalışırdım hatta

Şimdi sadece sezer öztürkü aldım ve hiçbir şekilde çıkıp girmeme gerek kalmadı :D Yalnız fenerde ilk 6 maçta 6 yapınca tırsmıştım benim 2 beraberlik verdi derken onları kadıköyde yendim falan :) Şimdi UEFA'ya odaklanıyorum, Bordeaux'u eledim gruplardan sonra :D Gene mi bordo gene mi bordo diyordum ve aynı geçen seneki olay gibi son dakikada eledim adamları deja-vu oldu. Bakalım Avrupa liginde napıcam :D Yurtdışından teklif istiyorum türkiye ligi sarmadı :rolleyes:

Size Football Manager oyunun en utanc verici hatasını açıklıyorum, Giresunspor'layım 7. sezon son maç Şampiyonluk maçı karşımda Altay yenemiyorum Şampiyon olamıyorum( FM 2010 ), FM 2009 Bursasporla'yım son maç beraber kalıyorum şampiyon olamıyorum, Galatasaray son maç şampiyon olamıyorum. Tabiki 1 kereliğine aç kapa yaptım. FM 2010 'da ilk aç kapa yı da bugünm yaptım evet itiraf etiyorum. Ayrıca bu konuda insanlara danışmak istiyorum yaptığım caiz midir ?

Şu anda Altay ilk yarı bitmesine rağmen 4 tane salladım acaba 2 olduğunu anlayıp stres mi yapmıyorlar ne ?

İçim rahat mı ? Rahat. Çünkü 1 kere olur 2 kere olur ee yuh be 3 oldu yeter artık ?

4 - 5 sene borç yüzünden 0 k vermişti yönetim tabiki pes etmedim, şu anda Brezilya'sından EVrupe'sine kadar Şampiyon Giresun'a gelmek isteyen genç yetenekleri avlımaya devam ediyorum.

Şampiyonlar liginde giresunspora başarılar diliyoruz :D

Şaka bi yana helal olsun büyük başarı

Şampiyonlar liginde giresunspora başarılar diliyoruz :D

Şaka bi yana helal olsun büyük başarı

Juventus, AZ, Benfica çıktı. 3 maçdada gol attım AZ'yi elimden kaçırdım. AZ ile deplasmanda oynarken 2-1 öne geçtim ama sonradan 3-2 yenildim. Takıma güveniyorum. :)

Dedim ki bu büyük takımlar sıkıyor, en iyisi küçük takımla olsun dedim. Çünkü GS, falan filan anında başarıyı yakalıyorsun. Hele bi daha ki sene ilk sezonda CL'yi alanlar olur yani (Gio, Jo, * transferler ile) hiç zevki kalmaz. Sonra düşündüm hangi takımla açsam diye İngiltere 6. ligden mi açsam yoksa dedim memleketimin takımıyla mı açsam. En iyisi Giresun'la açayım dedim.

Oyunda sadece hile denebilecek 2 olay yaptım. 1.si Mohamed Ali Kurtulus ve Berkant gibi 3-5 tane daha oyuncu almam, 2.side ligin son maçı işte yukara var zaten. Normalde yapmazdım ama 3. defa olunca artık insan cinnet geçiriyor yani kim olsa yapar. Bunlardan başka 3 - 4 taktik oluşturdum yani taktiğide başkasından almadım zaten.

İlk sene Şampiyon olarak çıktım, neredeyse ilk sene Avrupa Kupalarına katılcaktım ama olmadı. Sonraki seneler akılsız başın cezasını çektim. Nerede bi kelepir beleş oyuncu hemen kadroya. :D Takım uyumu yok şimdi ki Ankaragücü gibi 5 otobüs gidiliyodu maçlara. Ee tabi başarıda zor oldu. 5. senemde ilk avrupa kupalarına katıldım, ilk rakibimi eledim, sonra Standart Liege çıktı. ( D ) berebere, ( E) 2-1 yenildim. Witsel ve Sinan büyük payı vardı zaten elendim. Elenmemin diğer nedenide teçrübesizliktir yani, ligin en genç katrosuna sahibim.

Oyun transferlerinde de baktım hiç kimse bana gelmiyor, gelse bilee bende nerde o kadar para 5 sene 0 k ne demektir Süperligde ? Oyuncu sata sata borçdan çıkardım. Oyuncu alırkenden Genie Scout felan hiç bi şey kullanmadım zaten. Ümit Milli Takımlara felan bakıyodum genelde. Öyle baka baka şimdi Regenlerimi koyarım nasıl canavarlar gör. :)

Buda medyaya göre geleceğin Hakan Şükür'ü.

Arkadaki Birol Altun ismine takılmayın. :)

Bunlarda en canavarları diğerleride iyidir yani.

İlk senemde gruplardanda çıktım. Benim ve takımım için büyük başarıdır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt