Cevap: Football Manager 2010 Hikayeleriniz ve Daha Fazlası..
Dedim ki bu büyük takımlar sıkıyor, en iyisi küçük takımla olsun dedim. Çünkü GS, falan filan anında başarıyı yakalıyorsun. Hele bi daha ki sene ilk sezonda CL'yi alanlar olur yani (Gio, Jo, * transferler ile) hiç zevki kalmaz. Sonra düşündüm hangi takımla açsam diye İngiltere 6. ligden mi açsam yoksa dedim memleketimin takımıyla mı açsam. En iyisi Giresun'la açayım dedim.
Oyunda sadece hile denebilecek 2 olay yaptım. 1.si Mohamed Ali Kurtulus ve Berkant gibi 3-5 tane daha oyuncu almam, 2.side ligin son maçı işte yukara var zaten. Normalde yapmazdım ama
3. defa olunca artık insan cinnet geçiriyor yani kim olsa yapar. Bunlardan başka 3 - 4 taktik oluşturdum yani taktiğide başkasından almadım zaten.
İlk sene Şampiyon olarak çıktım, neredeyse ilk sene Avrupa Kupalarına katılcaktım ama olmadı. Sonraki seneler akılsız başın cezasını çektim. Nerede bi kelepir beleş oyuncu hemen kadroya.

Takım uyumu yok şimdi ki Ankaragücü gibi 5 otobüs gidiliyodu maçlara. Ee tabi başarıda zor oldu. 5. senemde ilk avrupa kupalarına katıldım, ilk rakibimi eledim, sonra Standart Liege çıktı. ( D ) berebere, ( E) 2-1 yenildim. Witsel ve Sinan büyük payı vardı zaten elendim. Elenmemin diğer nedenide teçrübesizliktir yani, ligin en genç katrosuna sahibim.
Oyun transferlerinde de baktım hiç kimse bana gelmiyor, gelse bilee bende nerde o kadar para 5 sene 0 k ne demektir Süperligde ? Oyuncu sata sata borçdan çıkardım. Oyuncu alırkenden Genie Scout felan hiç bi şey kullanmadım zaten. Ümit Milli Takımlara felan bakıyodum genelde. Öyle baka baka şimdi Regenlerimi koyarım nasıl canavarlar gör.

Buda medyaya göre geleceğin Hakan Şükür'ü.
Arkadaki Birol Altun ismine takılmayın.
Bunlarda en canavarları diğerleride iyidir yani.
İlk senemde gruplardanda çıktım. Benim ve takımım için büyük başarıdır.