Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager 2010 Hikayeleriniz ve Daha Fazlası..

Galatasaray ile 34 maçta 26 galibiyet 6 beraberlik 2 mağlubiyet ile şampiyon oldum ve Türkiye Kupası'nı aldım. Transfer olarak sadece Appiah'ı aldım bedavaya. Hangi pozisyona transfer yapmalıyım?

Galatasaray ile 34 maçta 26 galibiyet 6 beraberlik 2 mağlubiyet ile şampiyon oldum ve Türkiye Kupası'nı aldım. Transfer olarak sadece Appiah'ı aldım bedavaya. Hangi pozisyona transfer yapmalıyım?

Defansa Otamendi Orta Sahaya Kacar-G.İnler-Nuri Şahin 3lüsünden biri forvete de Nonda'nın yerine Sercan Yıldırım :D

Bende Fulham'ı yönetiyorum.

Ligde 11. ciyiz. Transfer yapamadık sezon başında. İyi bir forvetim yoktu takım içinden Demspey'i forvet yaptım. O aşı da tuttu :) Manchester'ı 2-1 yendim, Arsenal deplasmanından da beraberlik ile döndüm. İlk yarı bitti. Sezonun ikinci yarısına başlayacağım.

Bende Tottenham ile devam ediyorum. Saçma sapan kayıplar yapmasam şu liderdim. Deplasmanda Liverpool'u yendim, Arsenal ile berbaere kaldım. Şu an ligde 5. yim. Takımın yıldızı Modric, Defoe.

Defansa Otamendi Orta Sahaya Kacar-G.İnler-Nuri Şahin 3lüsünden biri forvete de Nonda'nın yerine Sercan Yıldırım :D

Defans ve forvette sorun yok Jo ve Baros her maç gol atıyor. Elano'yu Fiorentina'ya 20'ye sattım yerine kimi alsam?

Bi de oyunda sorun var kendi kendine hard diskte yer yok diyip hata veriyor kaydetmeden kapatmak zorunda kalıyor.

Defans ve forvette sorun yok Jo ve Baros her maç gol atıyor. Elano'yu Fiorentina'ya 20'ye sattım yerine kimi alsam?

Bi de oyunda sorun var kendi kendine hard diskte yer yok diyip hata veriyor kaydetmeden kapatmak zorunda kalıyor.

Elano gibisini zor bulursun diyorum :) İşte o 3ünden birini al.

Napoli'yi yönetiyorum . Son 10 haftaya girilirken 15 puan gerideydik ve 3.ydük . Ama sezon sonunda 2 puan farkla şampiyon olduk . :D İnter 8. oldu . Juve 6. oldu Milan 3. Lazio 2. oldu . :o Çok garip geçti bu sezon .

İlk sezonumda Galatasarayı uefa şampiyonu ve ligde şampiyon yaptım..Çok guzel duyguydu;:D Kadro revizyonda şimdi bakalım ŞL ne yapıcaz:D

Hayatımda hiç hile yapmadım bu oyunda Galatasaray'la 5 sezon oynamama rağmen sadece 2. sezonda Şampiyonlar Ligi'ni aldım ama acayip ballıydım gelen takımlar bazında :D

İlk Sezon Galatasaray'la oynayan arkadaşlara benim kendi uyguladığım transfer tekniğini kullansınlar derim. İşte ilk sene gelenler ve gidenler ;

52443048199764705095.png

Özellikle Cristian Ansaldi'yi ne yapıp ne edip alın hem Sabri'den kurtulursunuz :D Hemde muhteşem bir performans gösterdiği için kendinizle övünürsünüz lakin 2 sene sonra 22.5 M £ da satmıştım Chelsea'ya. Eren Güngör'de bizim Emre Güngör'ün kardeşi takımınızda bulunması gereken çok önemli stoperlerden birisi.

İlk Sene Ligde ve Kupa'da şampiyon oldum UEFA'da da Çeyrek Final'de çektiğim şanssız Man UTD'nin azizliğine uğradık..

96079022522064851195.png

İkinci Sezon'a bomba gibi bir transferle Carlos Vela transferiyle girdik ve sezonu muhteşem bir şekilde bitirdik.. Lig , Türkiye Kupası , Şampiyonlar Ligi kupasını birden aldık..2. Sene gelenler ve gidenler ;

50449752743707905074.png

Şampiyonlar Ligi'ni kaldırırken göz yaşlarımı tutamadım desem yeridir !...

12486547676624820801.png

3. Sezon Ligde aldığımız başarıları Avrupada hüsranla sonuçlandırdık biliyorum takımımıza yakışmayan bir durum oldu ama acayip şanssız bir dönemden geçiyorduk.. Bu başarısızlık bana çok içerlemişti ama..

68873174045896376589.png

Ve En İyi futbolcum ve Regen Oyuncum Galatasaraya getirdiğim en pahalı forvet oyuncusu oldu 25 M £ ya mal oldu..

74542441108687873571.png

Favori Personellerinde ben varım. Galatasarayı bıraktıktan sonra Barça'ya geçince Vela'yla beraber aldığım ilk oyuncu oldu...

34333814780818749669.png

Şuan Barça'daki Kadrom.

57392522628022204112.png

Vukcevic , Fabregas , Vela benim transferlerim

Yüklemeye çalışıyorum,insert media fm 2009 falan dedi. Fm 2009 cdsini istiyor. Nasıl çözerim ?

Linkte sorun varmış.:D

Elano gitmek istiyor satmazsam morali bozulmaz mı:eek:

Gitmek istiyor ise gönderme takımda tutmaya çalış süper bir oyuncu Elano FM 2010'da. Sözleşme felan yenile ücreti yüksek ver bir şekilde takımda tut...

Dünya Kupası grup maçı inanılmaz bi maç oldu tek kale Brezilya bastırdı ama ben kazandım . :D Asist Keita Gol Drogba .

n7yb.png

Beziktaşı inönünün çimlerine gömdük sakaryasporla :) Oyun çok gerçekçi beşiktaşa ztk'da vuran vurana :D (Ben sakarya ile bankasyadayım oyunun 2.sezonu)

2vnqesm.jpg

Oyun oynarken kendi kendine could not hard disc yazıp hata veriyor ve kaydedemeden kapatmak zorunda kalıyorum. Ne yapmalıyım?

Oyun oynarken kendi kendine could not hard disc yazıp hata veriyor ve kaydedemeden kapatmak zorunda kalıyorum. Ne yapmalıyım?

Evet aynı şeyi banada yaptı bugun yukledim 30-40 dk geçmeden bendede verdi .:rolleyes:

o hatayı verdiği anda da tekrar dvd'yi takın ve bekleyin , kaldığınız yerden oyuna devam edebilirsiniz..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt