Cevap: Football Manager 2010 Hikayeleriniz ve Daha Fazlası..
Hayatımda hiç hile yapmadım bu oyunda Galatasaray'la 5 sezon oynamama rağmen sadece 2. sezonda Şampiyonlar Ligi'ni aldım ama acayip ballıydım gelen takımlar bazında
İlk Sezon Galatasaray'la oynayan arkadaşlara benim kendi uyguladığım transfer tekniğini kullansınlar derim. İşte ilk sene gelenler ve gidenler ;
Özellikle Cristian Ansaldi'yi ne yapıp ne edip alın hem Sabri'den kurtulursunuz

Hemde muhteşem bir performans gösterdiği için kendinizle övünürsünüz lakin 2 sene sonra 22.5 M £ da satmıştım Chelsea'ya. Eren Güngör'de bizim Emre Güngör'ün kardeşi takımınızda bulunması gereken çok önemli stoperlerden birisi.
İlk Sene Ligde ve Kupa'da şampiyon oldum UEFA'da da Çeyrek Final'de çektiğim şanssız Man UTD'nin azizliğine uğradık..
İkinci Sezon'a bomba gibi bir transferle Carlos Vela transferiyle girdik ve sezonu muhteşem bir şekilde bitirdik.. Lig , Türkiye Kupası , Şampiyonlar Ligi kupasını birden aldık..2. Sene gelenler ve gidenler ;
Şampiyonlar Ligi'ni kaldırırken göz yaşlarımı tutamadım desem yeridir !...
3. Sezon Ligde aldığımız başarıları Avrupada hüsranla sonuçlandırdık biliyorum takımımıza yakışmayan bir durum oldu ama acayip şanssız bir dönemden geçiyorduk.. Bu başarısızlık bana çok içerlemişti ama..
Ve En İyi futbolcum ve Regen Oyuncum Galatasaraya getirdiğim en pahalı forvet oyuncusu oldu 25 M £ ya mal oldu..
Favori Personellerinde ben varım. Galatasarayı bıraktıktan sonra Barça'ya geçince Vela'yla beraber aldığım ilk oyuncu oldu...
Şuan Barça'daki Kadrom.
Vukcevic , Fabregas , Vela benim transferlerim