Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager 2010 Hikayeleriniz ve Daha Fazlası..

Yuh o bütçeye hemen Messi'yi al :D Ben de 2012-13 senesindeyim Barca 27 teklif yaptı Otamendi için satmadım :D

Messi gelmiyor ki kulüp itibari %100 olmasına rağmen. Aldığı paradan fazlasını teklif ediyorum, imzalama bedeli 10 M € felan veriyorum gene gelmiyor... E bu adam gelmeyecekse niye boşa kulüp itibarı olayı var oyunda ? Şuanda avrupada felan ilk sıradayım puan olarak ve popülerlik olarak Barcelona'yı felan hep geride bıraktım. Finans açısında da 1.sıradayım. Gene gelmiyor.

banada acil kaliteli bi ön libero lazım 15$ geçmezzse iyi olur :D

Benden başka Adrien'i alan olmadı mı yav? 89'lu adam dehşet oynuyor.

Onu bilmiyorum. Deportivo'da vardı, Adrian da olabilir ismi:) Baya taşımıştı beni o da.

akyhjd.jpg

2h6bzav.jpg

It's the Adrien, that's the Adrien.

Agalar bunun 2009 versiyonunu bi arkadaştan buldum oyuna başlarken database soruyor small,medium,large diye.

Makinem iyi çok rahat kaldırır ama bu small database ile large arasında ne gibi fark var oyun içinde bunu sorayım:D

Bide başlarken ülke seçtiriyor 3 tane.Seçtikten sonra sadece o 3'ü içinde mi manegerlik yapabiliyoruz.Yardım lütfen :D

Agalar bunun 2009 versiyonunu bi arkadaştan buldum oyuna başlarken database soruyor small,medium,large diye.

Makinem iyi çok rahat kaldırır ama bu small database ile large arasında ne gibi fark var oyun içinde bunu sorayım:D

Bide başlarken ülke seçtiriyor 3 tane.Seçtikten sonra sadece o 3'ü içinde mi manegerlik yapabiliyoruz.Yardım lütfen :D

Large yaparsan daha çok oyuncu çıkar. Mesela Small yaparsan örnek veriyorum Brezilya liginden bir oyuncu çıkmaz. Ama Large yaparsan mutlaka çıkar.

Oyuna başlarken seçtiğin liglerden başka takımlarda oynayamazsın. Zaten teklif gelmez.

Large yaparsan daha çok oyuncu çıkar. Mesela Small yaparsan örnek veriyorum Brezilya liginden bir oyuncu çıkmaz. Ama Large yaparsan mutlaka çıkar.

Oyuna başlarken seçtiğin liglerden başka takımlarda oynayamazsın. Zaten teklif gelmez.

Mesela Brezilya'yı seçmezsem oradan bir takıma gidemem yani.

Saçmaymış 2010'da da varmı böyle bir olay.

Mesela Brezilya'yı seçmezsem oradan bir takıma gidemem yani.

Saçmaymış 2010'da da varmı böyle bir olay.

Olup olmadığını bilmiyorum ama büyük ihtimal vardır. Sistem zaten otomatik olarak teklif yapamıyor. Eğer bilgisayarın hızlıysa sende fazla lig seç. :)

Olup olmadığını bilmiyorum ama büyük ihtimal vardır. Sistem zaten otomatik olarak teklif yapamıyor. Eğer bilgisayarın hızlıysa sende fazla lig seç. :)

O üç taneyi seçerken arka planda ligler vardı ama hemen oyuna başladı.Anlamadım bende neyse İspanya'ya uzanalım bakalım:evilsmile:

Yardım için teşekkürler:tiphat:

bendede o sorun war istediğim bi ligi seçmeyi unuttum ve oyuna başladım 2. yılım şimdi ben herhangi bi ayarla o ligi aktif hale getiremezmiyim

O olay saçma falan değil. İzlanda ligini falan da mı oynatsın simulator. Reel zamanla eş değer oynarsın o durumda.Çok yavaş olur yani.

O olay saçma falan değil. İzlanda ligini falan da mı oynatsın simulator. Reel zamanla eş değer oynarsın o durumda.

O kadarını bilmiyorum kardeş ben şimdi 3 seçenek içinden Almanya'yı seçmedim diye oraya gidemeyecek miyim yani :cheeky-smiley-022:

O kadarını bilmiyorum kardeş ben şimdi 3 seçenek içinden Almanya'yı seçmedim diye oraya gidemeyecek miyim yani :cheeky-smiley-022:

ben 9 ülke 16 lig seçtim. Brezilya, Arjantin'den 1er lig, Almanya, İngiltere, İspanya, İtalya, Türkiye, Portekiz, Hollanda'dan 2şer lig.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt