Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası..

@ Raşit : Bilgisayarımda kayıtlı Fm var lakin crack yapmadım zamanında , daha sonra ise cd-rom'um bozuldu şimdi oyun cd istiyor. gidip yaptırmakta uzun sürer. Bir çözümü varmı?

Vereceğim crack 10.3 yaması crackı 10.3 yaması ile çalışır .

Tıkla indir Doğancan Abi . Oyunun kurulu olduğu yerdeki fm.exe dosyasıyla değiştir . Oyun çalışır .

Cevap: Football Manager 2010 Hikayeleriniz ve Daha Fazlası..

Galatasaray'a Veloso'yu falan nasıl alıyorsunuz yahu ? Transfer bütçesi 3 Milyon €

Hiç zevki kalmıyor öyle.48 ay taksit basıyorsun parayı alıyorsun.Bide gerçekçiliği kalmıyor oyunun 2. sene hemen Dzeko filanda geliyor onada basıyorsun parayı 48 ay oda geliyor 2-3 sezon oynar sıkılırsın yani :).

Buda benim kadrom;

2011/2012 sezonu

JLaUL.png

Yarım saat önce oyunu kurdum Bursaspor ile kariyere başladım . Kirata Manisa maçında orta sahadan gol attı . :D

Coca-Cola Football League Two ve League 1 bence oyunda en keyif veren ligler.

bende daha önceleri League 2'de Morecambe ile, League 1'de Huddersfield ile oynamıştım. 8-10 sezonluk uğraşlarla bu takımları dünya markası haline getirmiştim :D

Genellikle ingiltere ve italya alt ligleri yada diğer liglerden düşmesine kesin gözle bakılan takımlarla sezon açarım. Böylesi daha keyifli.

Zamanla kariyerin devamınıda paylaşırsan kendi adıma sevinirim,

Bol şanslar, bol keyifli oyunlar.

Paylasirim tabi, derslerden falan ara verdim bu ara ama oynadikca yazarim. :icon_twisted:

Eskiden konferans kuzey/guneyden takimlari alir premier lige cikarirdim ama cok ugrastirirdi. Ama gercekten de alt ligler cok zevkli oluyor.

:D

Benden bu kadar.

Sey de yapabilirsiniz, demon tools var ya onu calistirinca da oluyor ben oyle yapiyorum.

Eren Derdiyok

f_1snl7sje3pbm_ad44e56.jpg

İngiltere ligini komple açtım, işsiz olarak başladım. Teklif gelecek mi bakalım.

İngiltere ligini komple açtım, işsiz olarak başladım. Teklif gelecek mi bakalım.

Geçmişinizi "international player" olarak yaptıysanız bulmanız daha kolay oluyor.Ayrıca job security sayfasında teknik direktörüyla yollarını ayırabilecek takımlar gözüküyor.Orada istediğiniz takım varsa "declare interest in job" deyin.Yoksa sadece bekleyerek bulmak zor olur.Ben Bursaspor'la başladığım oyunun 2. sezonun başlarında istifa ettim.Tam 1 sezon işsiz kaldım.Geçmişim iyi olmasına rağmen sadece Bursaspor'u çalıştırdığım için Real Madrid gibi takımların başına geçmek istiyorum deyince resmen bir yerleriyle güldüler :) Daha sonra Roma ve Sevilla aynı anda teklif yaptı,ben de Sevilla'yı seçtim.Ama onlar teklif vermeden önce ben o takımların başına geçmek istiyorum diye açıklama yaptım yani direk kendileri gelmediler.

Bath diye bir takımın başına geçtim :D

Batalla'yı hangi takımda olurrsanız olun kesin alın . Manyak oyuncu ya . :D

Ağır ağır çıkacaksın bu merdivenlerden :D Şaka maka öylesi daha zevkli oluyor 5 yıl sonra kendini Chelsea'de görebilirsin :)

alt liglerden takım aldığım zaman eğer 3 sezon tamamlamışsam büyük takımlardan gelen hiçbir teklifi kabul edemiyorum, içim el vermiyor, o dandik takımıma karşı sevgim gittikçe artıyor :D

İngiltere liginin Blue Square South ligindeki Bath City diye bir takım ile anlaştım. 3 maçta 3 beraberlik aldık :) Düşmemeye oynuyoruz. Son 5 maç kaldı.

En son maçta ligin 10. sıradaki takımıyla oynadığımız maçta 9 tane kaleci ile karşı karşıya kalıp 1 tanesini bile atamadık. Onların yanında kaçırdıklarımız da ayrı hesaplanabilir. Rakip takıma tek pozisyon verdik. Maç 0-0 bitti. Takımda para yok. Tesislerde sular kesik sanırım.

İngiltere oyunumda öylesine takımlara bakarken Sercan Yıldırım'ın Barca'ya transfer olduğunu gördüm :)

2njljz6.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt