Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası..

Ligde Diyarbakır'a karşı 8-0'lı efsane galibiyet aldım. Bu maçta 7 gol atan Mehmet TOPAL ise herkesi ağzı açık bıraktı:eek::eek::eek: :D

GS'deki oyun silindiği için Avrupa'daki takımım olan ManU ile kariyer açtım. İlk senemde Silva, Suarez, Rossi, Arda gibi isimleri transfer ettim. Altyapıya da oyuncular aldım. İlk senemde CL, EPL, ELC gibi kupaları topladım.

Bu sene de Akinfeev, Garay, Ribery, Nistelrooy, Kacar gibi isimlerle takıma takviye yaptım. Umarım iyi işler çıkarırız...

NOT: Regen çıkmıyor yaa :(

GS'deki oyun silindiği için Avrupa'daki takımım olan ManU ile kariyer açtım. İlk senemde Silva, Suarez, Rossi, Arda gibi isimleri transfer ettim. Altyapıya da oyuncular aldım. İlk senemde CL, EPL, ELC gibi kupaları topladım.

Bu sene de Akinfeev, Garay, Ribery, Nistelrooy, Kacar gibi isimlerle takıma takviye yaptım. Umarım iyi işler çıkarırız...

NOT: Regen çıkmıyor yaa :(

Regenler zaten ilk sezonda çıkmaz . Aslında çıkarda küçük yaşta olur ve kalitesiz olur . 2012 yılından sonra adama akıllı adam çıkar .

Caner,

Trabzonspor cok iyidir al derim.

Malatyaspor'u alın.

Memleketim.

Çıkarana kadar süper lig'e ölür ölür dirilirsiniz.

Galatasaray'ın altyapısındaki oyuncuları kiralayabilirseniz iyi olur :D

Oyunun devam etmesi için oyun kafadan oyuncu üretiyor.

İyi olursa kap.Kötü olursa bırak.

Olympiakos'la kariyer açtım. Değişiklik lazım.

Çok sağlam bir taktiği olan arkadaş benimle irtibata geçerse sevinirim gençler..

Regenler zaten ilk sezonda çıkmaz . Aslında çıkarda küçük yaşta olur ve kalitesiz olur . 2012 yılından sonra adama akıllı adam çıkar .

Biliyorum iyi çıkmıyor manasında kullanmıştım ;) Ama buldum bi tane 14 yaşında çalışma azmi 17 :D

GS teklif yaptı, başka kulüpler gelmesin diye iyi bir teklif yapın dedim. Vadeli 10m verdiler pazarlık yapma şansım olsaydı bedava verecektim :(

andrsn.png

Regen olduğunu nerden anlıyorsunuz peki?

Bi de elimdeki adamların bazılarını GS'ye önermek istiyorum nasıl yapıcam?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt