beyler ben gidersem alayınızı beraberimde götürürüm ona göre!!

pf2oor0.png

Altay'ı Gökdenizle kafalamışım sözleşmesini yenilettirmedim kulübü de satmak zorunda kaldı.1 milyon euroya çözdüm.Bu sefer de tesis midir onu yaptırdığımız için 4 milyon euro para kesildi.Transfer için 250 bin eurom var.Gökhan Akkan'ı Wolfsburg'a kaçırmıştık şimdi de Altay'ı Sassuolo'ya kaçırırsak benim gireceğim tripler temsili :D

Altay'ı Fransa'ya kaçırınca yönetimin odasına gittim.Başkana dedim Anderlecht benle görüşmek istiyo İstediğim 2 Türk kaleciyi de almadınız ben gidiyom dedim.Dur la gitme nereye gidiyon bi telefon açar Ersin'i transfer ettiririm dedi.4 milyon euroya yakın aldı :D Okanla 2si dönüşümlü oynar.Aliou Badji 28 maçta 21 gol 7 asistle oynadı..

yarın öbürgün kısmetse new castle kariyeri açacam .Açılışı 250 milyon sterlin bütçe var 4 transfer yapacam kalulu ,sule,oranzabal forvetede vlahovic wilsonu satarım .Finansal fairplaya girmezsek 2 3 seneye para akışıyla primieri kazanırız .Hep fakir kulüp hep fakir sıkıldım .Paranın tadını çıkaracam

Vay anasını hayallerim gerçek olmuş resmen..Ben de bazen tirt bir premier lig kulübünü alıp sanki Araplar satın almış gibi add new managerla 200-300 milyon bütçe yapardım bayernin realin falan paralarını az pic etmedim ..

1. lige çıktık. 1 milyon bütçe verdi başkan geri düşeriz herhal.

1 - Kopya.jpg

İyi bir antreman programı buldum genç bir oyuncum üzerinde etkisi inanılmaz oldu. Millet oturup düşünmüş,yapmış. Antreman programını maç gününe göre düzenleyip kullandım sonuç çok iyi. Teknik ekipte yok gibi bir şey buna rağmen iyi gelişti bebe.

2 - Kopya.jpg

3 - Kopya.jpg

Gattuso bu sefer önce 16 puandan daha sonra sonra 8-10 puandan geri döndü.Bunda oyuncularımın sakatlanmasının da payı var.Mukaiuru 3-4 ay stoper 1 ay Doğukan 1 ay yedek forvet 1 ay sol bek 1 ay falan oynamadı.Kaleyi Ersin iyi koruyamadı.Son maçlarda Okan geri kaleye geçti.Gattusoyla beraber birbirimizi liderliği ikram ettik durduk.Yok ben istemem gel sen lider ol diye diye son 2 hafta maçı öncesi lider Galatasarayımız'dı.Küme düşen Altay'a yenilince lider ben oldum.Bu kadar ikram fazla dedim 2 haftayı lider tamamlayıp şampiyon oldum.Kupanın yarı finalinde de Gattuso yok kardeşim ben istemem sen al dedi ben de maçı geri çevirdim.Gattuso 40 milyon eurodan fazla transfer yapmasına rağmen şampiyon olamadı.Ben 5-6 oyuncuyu 14 milyon euroya aldım yedeklemek için.Gattuso hıyarı giderse Galatasarayımız'ın önü açık kadro güzel..
fm-21-antalyaspor-18.JPG

Genel olarak bu kadro oynadı.Yabancı kuralında 3 yıldır oynayan 21 yaş altı oyuncu kuralından dolayı Mustafa'yı Alhassan Yusuf ile oynattım.Bazı maçlarda dakika 1ken Recep'i oyuna aldım bazı maçlarda ilk yarı sonunda aldım.Aliou Badji 41 maçta 32 gol 9 asistle oynadı.Ufuk'ta bu sezon biraz kötü oynadı ama son maçlarda iyi oynadı.Ufuk iyi oynayınca takım da iyi oynuyo.Ribeiro da tam winner o varken maçları kazandık o yokken kazanamadık.Son 2 hafta oynadı gelir gelmez Küme düşen Altay Galatasarayımız'ı yendi lider olduk ve sonra da şampiyon olduk.Ufuk'un bu sezon performansı 41 maçta 15 gol 11 asist bunların çoğu son maçlarda geldi.Recep Niyaz işimizi çok kolaylaştırdı.Yabancı kuralından dolayı yedekten oyuna giriyodu 26 maçta 9 gol 12 asistle oynadı.Okansa 20 maçta 15 gol yedi.Ersin'de 8 maçta 10 gol yedi ama yazın kampta takıma alışır..
fm-21-antalyaspor-19.webp

Geri
Üst Alt