Onat Can Sağıroğlu
10 Numara!
- 22 Kasım 2008
- 19.823
- 25.777
- 2.893
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Barca’nın başına geçip Real’e son vermen gerek renktaş. Eski günlere dönmeli Barca.
Klopp hepimize son verecekBarca’nın başına geçip Real’e son vermen gerek renktaş. Eski günlere dönmeli Barca.

Adeyemi ile pair yapma hayalim vardı da hayal olarak kaldı. Her rakip olduğumda golü var banaBeyler oyuna güncelleme gelmeden henüz açın bir fiorentina kariyeri koyun vlahovici forvete ister komple forvet yapın ister yaratıcı forvet yaslanın arkanıza lewanın şuanki halini ama yaşının 21 olduğunu hayal edin aha işte vlahovic aynen öyle .Gerçekte zaten muhteşem ama oyunda çok forvetle çalıştım bu sene ama bunun gibisini görmedim
adeyemide çok iyi ama adeyimide hava zayıf vlahavic havadan yerden uzaktan sağ ayak sol ayak muhteşem .Juve maçında beğendim sırf merakımdan açtım fio kariyeri ismi vla kariyeri yaptım çok iyi hocamAdeyemi ile pair yapma hayalim vardı da hayal olarak kaldı. Her rakip olduğumda golü var bana![]()
Tek forvet Vlahovic daha iyidir mutlaka. Benim düzende Adeyemi ile beraber oynasalar 100 golü bulurlardı. Son Valencia kariyerimde tüm şartlarda anlaştım mesela, Chelsea'ye gitti. Galatasaray ve Nottingham kariyerlerimde Liverpool yaptı. Oralardan sonra almak imkansız oluyor. Bir ihtimal Real falan belki yapar.adeyemide çok iyi ama adeyimide hava zayıf vlahavic havadan yerden uzaktan sağ ayak sol ayak muhteşem .Juve maçında beğendim sırf merakımdan açtım fio kariyeri ismi vla kariyeri yaptım çok iyi hocam
oyun açılır açılmaz new kariyerimde saldırcam aldık aldık alamadık gene adeyemi yada seskoya yürüycez.Oranzabal olayı daha zor adam çok bağlı oluyor sociedaTek forvet Vlahovic daha iyidir mutlaka. Benim düzende Adeyemi ile beraber oynasalar 100 golü bulurlardı. Son Valencia kariyerimde tüm şartlarda anlaştım mesela, Chelsea'ye gitti. Galatasaray ve Nottingham kariyerlerimde Liverpool yaptı. Oralardan sonra almak imkansız oluyor. Bir ihtimal Real falan belki yapar.
Lucca varken de Vlahovic alınmaz yav.
Ekli dosyayı görüntüle 151148
elendi kepazeler
![]()
Denizli 2. bölgede hangi takımlar var ?aklım çeliniyor
![]()
![]()
bire bir aynısını yaşadım buraya da atmıştım

kurulunca atarımDenizli 2. bölgede hangi takımlar var ?
Bir önceki sezon 102 puanla şampiyon olduk ama rakip böyle başlayınca kimyası dağılıyor adamın. Abdullah Avcı psikozuna girdim.bire bir aynısını yaşadım buraya da atmıştım
klopp geldi ortalığı dağıttı realle 101 puanla falan şampiyon olamadım