183703709_MD103.gif.540e3c92a501c98536a2fb70d12b1074.gif

via. (sigames)
Bu gif olayı iyiymiş. Nasıl yapılıyor bu?

kısıtlı imkanlara sahip yeni bi epl takımıyız ben 11i kuracak takımı toplayamıyorum kitapsızın yaptığıına bak. daha 3 ay evvel uçak görünce mızrak fırlatıyordu halbuki
1644513178755.webp

Bi ara forvete transfer için istemiştik almamıştık.Aliou Badji geçen sene Fransa 2. Lig takımında kiralıktı Fransa 1. Lig'e çıktılar.Piyasa değeri 2,5 milyon euroyken 3 milyon euroya almıştım.Fransa Ligi'nde de coşmuş şu an piyasa değeri 7,5 milyon euro.Güzel transfer oldu :D Bunun yanında yabancı sınırı var diye Türk sol bek alayım dedim.Beşiktaş Rıdvan için 10 milyon euro istedi.1 sene sözleşmesi vardı uzatmaya çalışıyolar diye sürekli teklif yaptım o da daha uzatmadı.Yedek sol beki Umut Meraş için de piyasa değeri 2-2,5 milyon euroyken 3 milyon euro istedi daha sonra 1 milyon euroya anlaştık saldım Rıdvan'ı sözleşme yenilemişler :D Yabancı sınırı nedeniyle Recep Niyaz'ı da aldık.Bunların yanında bonservissiz ve satın alma opsiyonlu kiralık transferlerini de yaptık.Kaleci ve stoperin de satın alma opsiyonunu kullandık.Sezona güzel başlayacaz..

ulan 2 yıldır çivi çakmadın oyunda bile soygun var

pbpn04s.png

2wts5oa.png
Ben de başkan başkasıydı diye hatırlıyom.Fatih hoca şampiyon olduktan sonra ara verdi sözleşmesini yenilenmedi.Yeni gelen başkan da Gattuso ile anlaştı o da şampiyonluğu bana verdi.Mohamed'in en son bonservisini alıyolardı araya girmedim büyük ihtimalle almışlardır.Burak'ı da en son Adana Demirsporla Giresunspor istiyodu.Bu sene şampiyonluğun en büyük adayı Galatasarayımız..

Geri
Üst Alt