Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.067
- 51.060
- 3.683
Kuzeni Emre'yi de al serbest kalma maddesi 600 bin euroya almıştım iyi gelişiyo..60 milyona okuturum ben bu bebeyi![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kuzeni Emre'yi de al serbest kalma maddesi 600 bin euroya almıştım iyi gelişiyo..60 milyona okuturum ben bu bebeyi![]()
kariyerle ilgili güncelleme yap
yukarıdadırkariyerle ilgili güncelleme yap
Bende de Ömer Bayramla Kerem Hatayspor'a gitmiştiher sene kardayız hamdolsun. 3-5 milyona çok iyi topçular buluyoruz
diagne kıçımıza sözleşme fesih bedeli olarak girdi ama hayırlısı.
Ekli dosyayı görüntüle 154047
ara transfer için yusufla anlaştığımızdan zivkovici 15-20ye okutacağız inş. musleranın maaş yükünden de kurtulamadık.
Ekli dosyayı görüntüle 154048
her sene nasıl oluyor la daha ilk sezon bitmemişher sene kardayız hamdolsun. 3-5 milyona çok iyi topçular buluyoruz
diagne kıçımıza sözleşme fesih bedeli olarak girdi ama hayırlısı.
Ekli dosyayı görüntüle 154047
ara transfer için yusufla anlaştığımızdan zivkovici 15-20ye okutacağız inş. musleranın maaş yükünden de kurtulamadık.
Ekli dosyayı görüntüle 154048
Kerem mi??? Oyundaki en iyi topçuyu Hataya mı verdin?? yuh. Ara güncellemede iyice iyi Kerem tabi.Bende de Ömer Bayramla Kerem Hatayspor'a gitmiştiKarius heaaaa
![]()
ilk sezon bitti. orda da marcaoyu 33.5a satmıştım baya kar ettim yerine 8 milyona zagadou almıştımher sene nasıl oluyor la daha ilk sezon bitmemiş
zagadou profil alalımKerem mi??? Oyundaki en iyi topçuyu Hataya mı verdin?? yuh. Ara güncellemede iyice iyi Kerem tabi.
Karius beleşe fırsat transferi oldu Muslerayı emekli edip kaleyi vercez
ilk sezon bitti. orda da marcaoyu 33.5a satmıştım baya kar ettim yerine 8 milyona zagadou almıştım
Ben değil Galatasaray'ı çalıştırmadım.Antalyaspor'dayken Galatasaray'ı falan hep takip ettim.Yanılmıyorsam Gattuso veya Fatih hoca gönderdi.Büyük ihtimalle Gattuso gönderdi.Sonra da Alanyaspor'a kiralandı diye hatırlıyorum.Göztepe falan da aldı daha sonra..Kerem mi??? Oyundaki en iyi topçuyu Hataya mı verdin?? yuh. Ara güncellemede iyice iyi Kerem tabi.
Karius beleşe fırsat transferi oldu Muslerayı emekli edip kaleyi vercez
ilk sezon bitti. orda da marcaoyu 33.5a satmıştım baya kar ettim yerine 8 milyona zagadou almıştım
çapsız gattusoBen değil Galatasaray'ı çalıştırmadım.Antalyaspor'dayken Galatasaray'ı falan hep takip ettim.Yanılmıyorsam Gattuso veya Fatih hoca gönderdi.Büyük ihtimalle Gattuso gönderdi.Sonra da Alanyaspor'a kiralandı diye hatırlıyorum.Göztepe falan da aldı daha sonra..
Mostafa Mohamed yerine Burak'ı oynattı şampiyonluğu kaybetti bana karşı.Kanatlarda Mustafa Eskihellaçla Emre Kılınç'ı oynattı.10 numarada Yusuf Yazıcı oynuyodu..çapsız gattuso
Çorba gibi takım yapmışMostafa Mohamed yerine Burak'ı oynattı şampiyonluğu kaybetti bana karşı.Kanatlarda Mustafa Eskihellaçla Emre Kılınç'ı oynattı.10 numarada Yusuf Yazıcı oynuyodu..
Aynen yavÇorba gibi takım yapmış![]()