her sene kardayız hamdolsun. 3-5 milyona çok iyi topçular buluyoruz

diagne kıçımıza sözleşme fesih bedeli olarak girdi ama hayırlısı.

1647886744265.webp

ara transfer için yusufla anlaştığımızdan zivkovici 15-20ye okutacağız inş. musleranın maaş yükünden de kurtulamadık.

1647886897349.webp

Bende de Ömer Bayramla Kerem Hatayspor'a gitmişti :D Karius heaaaa :D
Kerem mi??? Oyundaki en iyi topçuyu Hataya mı verdin?? yuh. Ara güncellemede iyice iyi Kerem tabi.

Karius beleşe fırsat transferi oldu Muslerayı emekli edip kaleyi vercez :D
her sene nasıl oluyor la daha ilk sezon bitmemiş
ilk sezon bitti. orda da marcaoyu 33.5a satmıştım baya kar ettim yerine 8 milyona zagadou almıştım

Kerem mi??? Oyundaki en iyi topçuyu Hataya mı verdin?? yuh. Ara güncellemede iyice iyi Kerem tabi.

ilk sezon bitti. orda da marcaoyu 33.5a satmıştım baya kar ettim yerine 8 milyona zagadou almıştım
zagadou profil alalım
dortmundlu değil mi
sezon sonu bedava diye hatırlıyore???

Ben değil Galatasaray'ı çalıştırmadım.Antalyaspor'dayken Galatasaray'ı falan hep takip ettim.Yanılmıyorsam Gattuso veya Fatih hoca gönderdi.Büyük ihtimalle Gattuso gönderdi.Sonra da Alanyaspor'a kiralandı diye hatırlıyorum.Göztepe falan da aldı daha sonra..

Ben değil Galatasaray'ı çalıştırmadım.Antalyaspor'dayken Galatasaray'ı falan hep takip ettim.Yanılmıyorsam Gattuso veya Fatih hoca gönderdi.Büyük ihtimalle Gattuso gönderdi.Sonra da Alanyaspor'a kiralandı diye hatırlıyorum.Göztepe falan da aldı daha sonra..
çapsız gattuso

Yenildiğimiz maçlarda rotasyon yaptık.Sporting Lizbonla 2. yılda Uefa Kupası'nı aldık.Uefa Kupası Finali'nde 10 kişi oynadık az da olsa penaltılarla aldık kupayı.Seneye ilk 11 için 1-2 transfer yaparsam yaparım ama önceliğim yedeğe iyi transferler.Yedekler bu sene fazla güven vermedi..
fm-21-antalyaspor-yeni-15.webp

l4q6ks0.png

gmg_kastamonu_baskani_enes_ege_aygun_bu_takim_tum_kastamonunun_takimidir_h25669.jpg

ŞANI BÜYÜK ENES PAŞA KASTAMONU'DAN ÇIKMAM DİYORRRRRR

Geri
Üst Alt