Onat Can Sağıroğlu
10 Numara!
- 22 Kasım 2008
- 19.823
- 25.777
- 2.893
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok paralar harcamaya başlamıssın.65 milyon avroya Curtis Jonesu kadromuza kattık.
Sonunda gelen paraları harcamaya başldım
Sata sata 200 m bütçe yapıyoruz. Genç almaktan harcayamıyoruz.Çok paralar harcamaya başlamıssın.
Yusuf'u sırf kulüpten yetişmiş oyuncu yaparım diye aldım ilk sezon. İkinci sezonu sakatlıklarla açınca yaratıcı forvet ve ters ayaklı kanat olarak kullandım, çifter çifter gol atmaya başladı. Rotasyona dahil ettim formdan da düşmedi. Profilinin çok üzerinde oynuyor şu ana kadar. Burak İnce de çok iyi. Hemen ilk sezonun devre arasında aldım onu da. Yerli oyuncuda bile çok fazla kriter var, o can sıkıcı.3 Arkadaş gs fb ts online kapışıyoruz Yunus gerçekten ilginç katkılar veriyor.
Ve Yusuf da çok çok ilginç işler yapmış onu da deneyeceğim 3 kişi olunca kısıtlı olan kaliteli Türk oyuncuyu almak daha da zorlaşıyor
Rushing Out'u 6 olan kaleciyi tesislere sokmam.Kobeli 40 milyona sattıktan sonra ilk defa yüksek meblağ ödemek istedim. Kaleye 44.5 m harcadım bunu aldım
Ekli dosyayı görüntüle 155786
Satış listesi gözüktüRushing Out'u 6 olan kaleciyi tesislere sokmam.
Amerika'ya Ukrayna - İspanya finalini izlemeye gidiyorum.2026 Dünya Kupası başladı, şampiyon birazdan...
![]()
yusuf acayip bir oyuncu hakikaten yaw,bedelsiz kadroma kattim ilk sezonunda 50 gol atti...
3 tane eksiğimiz vardı.Orta Saha-Stoper-Kanat olarak yedek çıktık.Watson yerine geçen sene kiraladığım Basset'i bonservissiz aldım derbi de coştu.Bi Kuruldum Derken Videosu Çekelim Dedik
Ekli dosyayı görüntüle 156151
Ekli dosyayı görüntüle 156152
Ekli dosyayı görüntüle 156153
Ekli dosyayı görüntüle 156154
Biraz ülkemizin havasını al knk sonra geri Avrupa'ya gelirsin.Güzel işler yaptın bi de güzel para bırakmışsın helal olsun..Kanka valenciadan istifa ettim kasada 1 milyar dolar bıraktım. İyi mi