rakipler sayesinde şampiyon olduk konferans ligi yarı finalde liverpool'a kaybettik abv

cerhhzf.png

3 Arkadaş gs fb ts online kapışıyoruz Yunus gerçekten ilginç katkılar veriyor.

Ve Yusuf da çok çok ilginç işler yapmış onu da deneyeceğim 3 kişi olunca kısıtlı olan kaliteli Türk oyuncuyu almak daha da zorlaşıyor
Yusuf'u sırf kulüpten yetişmiş oyuncu yaparım diye aldım ilk sezon. İkinci sezonu sakatlıklarla açınca yaratıcı forvet ve ters ayaklı kanat olarak kullandım, çifter çifter gol atmaya başladı. Rotasyona dahil ettim formdan da düşmedi. Profilinin çok üzerinde oynuyor şu ana kadar. Burak İnce de çok iyi. Hemen ilk sezonun devre arasında aldım onu da. Yerli oyuncuda bile çok fazla kriter var, o can sıkıcı.

Adsız.webp

can sıkıntısından valenciadan istifa edip zor durumdaki ülkemizin güzide ekiplerinden başağımıza geçtim. ilk maçıma bjk ile çıktım, geldiğimde 18.ciydik şu anda 11.liğe kadar yükseldik ama takım leş. yeni hoca gazıyla geldik buraya kadar. muhtemelen gs maçıyla çöküş başlar

2026 Dünya Kupası başladı, şampiyon birazdan...

FIFA_2026_Dünya_Kupası_Logo.png

3 tane eksiğimiz vardı.Orta Saha-Stoper-Kanat olarak yedek çıktık.Watson yerine geçen sene kiraladığım Basset'i bonservissiz aldım derbi de coştu.Bi Kuruldum Derken Videosu Çekelim Dedik :D

fm-21-antalyaspor-yeni-1-18.JPG
fm-21-antalyaspor-yeni-1-19.JPG
fm-21-antalyaspor-yeni-1-20.JPG
fm-21-antalyaspor-yeni-1-21.JPG

Geri
Üst Alt