bu direği oraya kim koydu lan

txmDKULYvd.png

Antalyaspor'dan öğrencim Ufuk Akyol'u transfer ettim detaylar ve transferin hikayesi birazdan gelecektir..

Ufuk'u almak için Romanya'ya gittim.Transfer sorumlusu 8 milyon euro isteyince kulübün başkanı Becali'yi aradım.Spa salonundayım gel konuşalım Ufuk Akyol transferini dedi gülerek telefonu kapattık :D Sonra gittim sen de şu yan taraftaki masaj yatağına uzan sana da masaj yapsınlar o arada da transferi konuşuruz dedi.2,6 milyon euroya anlaştık masajı da bedavaya getirmiş olduk :D

Son düzenleme:
Kral'ı tebrik ederiz.A takımın yanı sıra altyapı takımımız da Şampiyonlar Ligi'nden çıktı..
burak_yilmazdan_flas_aciklamalar_neden_ayrildiWS.jpg

istanbula-gelen-yilmaza-sok-h1472627389-a0327e.jpg

fm-21-antalyaspor-yeni-1-2-2.webp

Burda bir kere yabanci sinirini degistirme yamasi paylasilmisti. Onu kullanan biri varsa bana lütfen yollayabilir mi?

Ligin yarısında aldığım başakı 7-8 bandında falan bitirmiştim sanırım. Yeni sezona bütün yaşlı yabancıları satıp yerlerine brezilden bi sol açık bi merkez os, ispanyadan yedek forvet ve ingiltereden solak stoper, belçikadan sağ bek aldım. Toplam 35-40m civarı harcadım, transferi 10 m artıda kapattım. Şuanda bjknin 5pts arkasında 2.yim

Geri
Üst Alt