Hansi Flick hocam..
q3ffze8.png

e4ht2m4.png

GS'de insan en gec 5 sene sonra bikiyor bence. Bir kac kere diger büyüklerin borclarinim büyük kismini silip, gelirlerini 10-20 milyon arasi yükseltmistim ve yinede nalmik topluyorlardi.

Lig'de şampiyon olduktan sonra Lobim oldu Ve Kuvvetlendi.Portekiz Lig'ine hakem transfer ettim.Bu sene maçlar kolay geçiyo 2-0-30 gibi skorlarla maçları alıyorum.Porto'ya karşı takımlar coşuyo :D

oyundan soğumam imkansız yav 5 atıyosam 10 atmak isterim
uuid_3r7wi8r14k888ip3y2bzbacid.png
Bende de daha acayip bi manyaklık. Bi taktikle geleni geçeni dümdüz ediyorsam, hemen başka bi taktiğe geçiyorum mağlubiyetlere başlıyorum o taktiğe göre transferlere yöneliyorum yeni bi yapı kuruyorum. En son 70 maçlık kaybetmeme serim vardı mesela o taktikten vazgeçtim

Maçtan önce takımların hocalarını çağırdım toplantı yaptık.Dedim ki şimdi herkes bu maça 2,5 Üst oynayacak Kg Var oynayacak şöyle yapalım 2 maçta güzel geçsin ama goller olmasın dedim.Penaltı falan olsun ama kaleciler tutsun heyecanlı geçsin.Ben 20 tane gol de yesem Gruptan 1. olarak çıkmışım.He bana uymazsanız 10-0 gibi skorla kazanırız karar sizin dedim.Grup abilerini dinlediler.Dedim Ki Şimdi Biz Sizin Maçınıza 0-0 Skor Siz Bizim Maçımıza 0-0 Skor Oynayın paranız yoksa bi şekil ayarlayın oynayın bu maça kazanalım dedim.10 Milyon Euro Attım :D
fm-21-antalyaspor-yeni-1-2-3.JPG

Beyler şöyle bi taktik deneyen oldu mu?

Fw
Aml amc amr
Mlc mc mrc
Dl dc dr
Gk

Şöyle bişey yapmak istiyorum bi kaç defa denedim ama çok açık veriliyor. Savunma 3lü savunma değil tek stoper diğer ikisi bek özellikli alan savunması yapacak gibi düşünün, orta 3lüden de merkezdeki stopere destek olacak ama bence fmnin taktik kısmı bunun için yetersiz gibi​

Maçtan önce takımların hocalarını çağırdım toplantı yaptık.Dedim ki şimdi herkes bu maça 2,5 Üst oynayacak Kg Var oynayacak şöyle yapalım 2 maçta güzel geçsin ama goller olmasın dedim.Penaltı falan olsun ama kaleciler tutsun heyecanlı geçsin.Ben 20 tane gol de yesem Gruptan 1. olarak çıkmışım.He bana uymazsanız 10-0 gibi skorla kazanırız karar sizin dedim.Grup abilerini dinlediler.Dedim Ki Şimdi Biz Sizin Maçınıza 0-0 Skor Siz Bizim Maçımıza 0-0 Skor Oynayın paranız yoksa bi şekil ayarlayın oynayın bu maça kazanalım dedim.10 Milyon Euro Attım :D
Ekli dosyayı görüntüle 156730
thumbs_b_c_34a1c792f1979601e7fa2db823110174.jpg

Ekli dosyayı görüntüle 156730

Beyler şöyle bi taktik deneyen oldu mu?

Fw
Aml amc amr
Mlc mc mrc
Dl dc dr
Gk

Şöyle bişey yapmak istiyorum bi kaç defa denedim ama çok açık veriliyor. Savunma 3lü savunma değil tek stoper diğer ikisi bek özellikli alan savunması yapacak gibi düşünün, orta 3lüden de merkezdeki stopere destek olacak ama bence fmnin taktik kısmı bunun için yetersiz gibi​
3 Stoper yapıp kenarları wide centreback olacak şekilde denenebilir.

36m poundluk bütçe ile 94m poundluk bir yatırım yaptık, çok sexy ve wonderkidlerden oluşan bir kadro kurduk.

Nail Umyarov'da wp alırsa potansiyel ilk 8 mücadelesi veririz. Alamazsa Sandry dlp ve volante'de Arda Güler ilk 11 oynayacak.
Sol Bek'e 2m pounda Telles i bitirdik fakat yine ve yine work permit çıkmadı.
Josh Tymon ve Johanneson rotasyonu ile devam edeceğiz.

1650799383276.png

1650799531952.png

Bu arada Ünsal nerde ya o sataşmayıp laf sokmayınca sarmıyor oyun.

Geri
Üst Alt