Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.067
- 51.060
- 3.683
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arma yakışmamış yuvana bekleriz hocam bu Nagiyle olacak iş değil
Hocam oraya da hükümdarlık kurmuş.
2030'lu yıllarda orda olursa kapışcaz kendisiyle.Hocam oraya da hükümdarlık kurmuş.
Real Madridtahminleri alalım
![]()
Inter - DortmundReal Madrid![]()
Bende de daha acayip bi manyaklık. Bi taktikle geleni geçeni dümdüz ediyorsam, hemen başka bi taktiğe geçiyorum mağlubiyetlere başlıyorum o taktiğe göre transferlere yöneliyorum yeni bi yapı kuruyorum. En son 70 maçlık kaybetmeme serim vardı mesela o taktikten vazgeçtimoyundan soğumam imkansız yav 5 atıyosam 10 atmak isterim![]()

Maçtan önce takımların hocalarını çağırdım toplantı yaptık.Dedim ki şimdi herkes bu maça 2,5 Üst oynayacak Kg Var oynayacak şöyle yapalım 2 maçta güzel geçsin ama goller olmasın dedim.Penaltı falan olsun ama kaleciler tutsun heyecanlı geçsin.Ben 20 tane gol de yesem Gruptan 1. olarak çıkmışım.He bana uymazsanız 10-0 gibi skorla kazanırız karar sizin dedim.Grup abilerini dinlediler.Dedim Ki Şimdi Biz Sizin Maçınıza 0-0 Skor Siz Bizim Maçımıza 0-0 Skor Oynayın paranız yoksa bi şekil ayarlayın oynayın bu maça kazanalım dedim.10 Milyon Euro Attım
Ekli dosyayı görüntüle 156730
O sıra da halay çekiyodu
Maçtan önce takımların hocalarını çağırdım toplantı yaptık.Dedim ki şimdi herkes bu maça 2,5 Üst oynayacak Kg Var oynayacak şöyle yapalım 2 maçta güzel geçsin ama goller olmasın dedim.Penaltı falan olsun ama kaleciler tutsun heyecanlı geçsin.Ben 20 tane gol de yesem Gruptan 1. olarak çıkmışım.He bana uymazsanız 10-0 gibi skorla kazanırız karar sizin dedim.Grup abilerini dinlediler.Dedim Ki Şimdi Biz Sizin Maçınıza 0-0 Skor Siz Bizim Maçımıza 0-0 Skor Oynayın paranız yoksa bi şekil ayarlayın oynayın bu maça kazanalım dedim.10 Milyon Euro Attım
Ekli dosyayı görüntüle 156730
3 Stoper yapıp kenarları wide centreback olacak şekilde denenebilir.Beyler şöyle bi taktik deneyen oldu mu?
Fw
Aml amc amr
Mlc mc mrc
Dl dc dr
Gk
Şöyle bişey yapmak istiyorum bi kaç defa denedim ama çok açık veriliyor. Savunma 3lü savunma değil tek stoper diğer ikisi bek özellikli alan savunması yapacak gibi düşünün, orta 3lüden de merkezdeki stopere destek olacak ama bence fmnin taktik kısmı bunun için yetersiz gibi