Ben tek başıma oynadığım kariyerden gram zevk almıyorum. Sizinkileri de takip ettiğim kadarıyla herkes ligin içinden geçerek rahat rahat şampiyon oluyor gibi

İnternet ve bilgisayar hızları sağlam 2-3 kişi çevrimiçi kariyer yapılabilir. Biz 3 arkadaş oynuyoruz ama tabi herkesin aynı anda müsait olması bazen zor oluyor. GSC bu duruma ne der acaba ?

Maçlar sadece çarşamba - cumartesi yapıp herkes aynı anda oynadığında ağır ilerlemiyor oyun

Ben tek başıma oynadığım kariyerden gram zevk almıyorum. Sizinkileri de takip ettiğim kadarıyla herkes ligin içinden geçerek rahat rahat şampiyon oluyor gibi

İnternet ve bilgisayar hızları sağlam 2-3 kişi çevrimiçi kariyer yapılabilir. Biz 3 arkadaş oynuyoruz ama tabi herkesin aynı anda müsait olması bazen zor oluyor. GSC bu duruma ne der acaba ?

Maçlar sadece çarşamba - cumartesi yapıp herkes aynı anda oynadığında ağır ilerlemiyor oyun
Anlıyorum :think:

Fransa'ya beklerim.
psg ile başa çıkamayık

kuu06on.png

2 sene sözleşmesi kalan Turan Çalhanoğlu'nu 40 milyon euroya sattık.Sözleşme yenilerdik de daha genç futbolcularla oynamayı istedim.Bu da Turan Çalhanoğlu'nun Skills Videosu :D

Lig'de Gallardo'yu seven az hoca var bunlardan 1'i de Nuno Espirito Santo bizi yenmek istedi yenemeyince 2 oyuncumuzu sakatladılar.Maç sonu videoda ki 0:30 olan bölümle karşılık verdik :D

Hiçbir serisi 2008 kadar zevk vermedi

22 yi oynamadım ama onunda 20 21 den çok farklı olacağını sanmıyorum

Lig'e verilen 2 haftalık tatilde İstanbul'a geldim.Yaz ayından beri ayrılmaya çalışan Gallardo bu sezon da şampiyon olamazsa Porto'dan ayrılacakmış onun haberini görünce şu şekil tepki verdim :D O hangi Lig'e giderse oraya gidecem gibi :D

Geri
Üst Alt