- 5 Eylül 2014
- 84.845
- 70.744
- 4.513
Hakemler de insanYine bok gibi basladik sezonada Hakemler de tam düsman. Her mac bir kirmizi yiyoruz lan
Hata yapabilirler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hakemler de insanYine bok gibi basladik sezonada Hakemler de tam düsman. Her mac bir kirmizi yiyoruz lan
Neyi başardın vasfTürkgücü'nden kovulup Holstein Kiel ile anlaştık.
![]()
![]()
YokOfsayt taktigi kullaniyor musunuz
enis hocamın takımı
bu istatistiğe gülerimEkli dosyayı görüntüle 145868
şu başarıya rağmen teklif geldiğinde bu salak topçular gitmek istiyor bunlar ne istiyor beyler
kaçıncı takım buböyle pankart reklam panosu ekledim
![]()
3 sezon mu diyorsunPasfi her gün takım mı değiştiriyorsun mk
Galatasaray ile başladığım kariyerimin 4 ya da 5. senesinde Arsenal'e geçtim, ligde 8. olmuş Avrupa'ya bile gidemeyen rezil bir takım vardı. Saka ve Odegaard'ı PSG'ye yüksek bedellere satıp yeni bir takım kurdum, Schultz isminde Dan bir wonderkid çıktı herif Messi gibi, forvette de Sesko, Haaland gibi olunca 3. sene EPLyi kazanarak miadımı doldurdum. ŞL yarı finalinde ise Dalot denilen gavat önde olduğumuz maçta kırmızı görünce penaltılarda elendik.
Devamında istifa ettim, Leeds'in başına geçtim yine para edenleri satıp yeni bir takım kurdum gariptirki Leeds'in en değerli oyuncusu Maltay'dı, 30-40 civarı bir bedele sattım. Genç ağırlıklı bir kadro kurdum ama işimiz zor gibi.
ne zaman kairyer atacaksınkaçıncı takım bu
3 sezon mu diyorsun
paylaş kendini görelimbu istatistiğe gülerim