Bu oyun bu kadar hızlı akıyor mu yav ?

forvet oyuncuları aşırı performans göstermiyor mu

bir sezonda oynadığım 50 maçın en az 40 tanesinde soyunma odası konuşması olarak "son zamanlarda basın sizi çok övüyor. bu övgülerin karşılığını verin" diyorum. hepsinde de motive oluyor enayiler. 18 kişi içinden biri de çıkıp hocam sen ne ayaksın demiyor.

@Abdullah Avcı

Arkidişler telden mi oynuyorsunuz yoksa pc den mi? Championship Manager zamanından acayip oynardım. Uyurken bile kadro kurardım, okul filan hikayeydi. Şuan yazılım mühendisi olarak çalıştığım için bütün gün bilgisayar başındayım. Eve gelince bilgisayarın yanından bile geçmek istemiyorum. Acaba mobil versiyonu aynı tadı verir mi?

Arkidişler telden mi oynuyorsunuz yoksa pc den mi? Championship Manager zamanından acayip oynardım. Uyurken bile kadro kurardım, okul filan hikayeydi. Şuan yazılım mühendisi olarak çalıştığım için bütün gün bilgisayar başındayım. Eve gelince bilgisayarın yanından bile geçmek istemiyorum. Acaba mobil versiyonu aynı tadı verir mi?
vermez

mobil çok dandik CoD Mobile yönelelim.

Geri
Üst Alt