Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.422
- 72.966
- 5.188
212049 nedir ya fm 22 mi o
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
212049 nedir ya fm 22 mi o
başarılı hikayelere başarısız hikayeye gerek yokpaylaş kendini görelim
yokBu oyun bu kadar hızlı akıyor mu yav ?
Tiraspol'e yerleştik Sheriff Holding yatırımıyla staj yapıcaz admirim.Pasfi her gün takım mı değiştiriyorsun mk
5-10 güne başlarım gibi duruyorne zaman kairyer atacaksın
Bülent Uslu falan soru soruyor bana daTürk Medyası ekledim Rasim Ozan, Ertem falan geldi oyuna.
mohammed bende şov yapıyor 25 gol oldu ilk devredeforvet oyuncuları aşırı performans göstermiyor mu
sana sormadımmohammed bende şov yapıyor 25 gol oldu ilk devrede
sana sormadım
iyi forumlar
vermezArkidişler telden mi oynuyorsunuz yoksa pc den mi? Championship Manager zamanından acayip oynardım. Uyurken bile kadro kurardım, okul filan hikayeydi. Şuan yazılım mühendisi olarak çalıştığım için bütün gün bilgisayar başındayım. Eve gelince bilgisayarın yanından bile geçmek istemiyorum. Acaba mobil versiyonu aynı tadı verir mi?
mobil çok dandik CoD Mobile yönelelim.Arkidişler telden mi oynuyorsunuz yoksa pc den mi? Championship Manager zamanından acayip oynardım. Uyurken bile kadro kurardım, okul filan hikayeydi. Şuan yazılım mühendisi olarak çalıştığım için bütün gün bilgisayar başındayım. Eve gelince bilgisayarın yanından bile geçmek istemiyorum. Acaba mobil versiyonu aynı tadı verir mi?
adam fm'yi özledim diyormobil çok dandik CoD Mobile yönelelim.
telefonda oynanacak maks. oyunadam fm'yi özledim diyor
sen cod diyorsun
vasf..