- 27 Ocak 2010
- 139.269
- 105.561
- 5.648
erken final
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
erken final
londra'ya sırtımızda götürelim hemenGitme dur ne olursuuun
Gitme kaaaal yalan söyledim
Doğru değil ayrılığa daha hiç hazır değilim
Aramızda yaşanacak yarım kalan bir şeyler var
Gitme dur daha şimdiden deliler gibi özledim
Ekli dosyayı görüntüle 162172

2070 ha şahaneEkli dosyayı görüntüle 162388
@Vasfi Vural knk forvetim nasıl brezil liginde yakaladım herifi, hedefim vitoria ile 30 m dolarlık tek satış yapmadan istifa etmemek.
son güncellemeden sonraki kadro mu bu hagi ilk çıktığında oyun iyidi de son güncelleme sonrası tabelası düşük geldi banaHe ilk 11:
Nando
Bünyamin Nelsson Marcao PvA
Horta Cicaldau
Halil Hagi Kerem
Dovbyk
3 türk oynatiyorum kendim icin
Witsel felan gelmek istemedi lige..
Evet son güncellemeden sonra. Kimse su lige adam akilli gelmek istemiyor ki. Son dakika transferi olduson güncellemeden sonraki kadro mu bu hagi ilk çıktığında oyun iyidi de son güncelleme sonrası tabelası düşük geldi bana
Altınordu
yeni jenerasyon başak gibi olmuşAltınordu![]()
nionzu ve kalulu kiralık hamleleri düşünebilirsin nionzi kıllık yapıyor bazen ama kalulu gelir 1 sene etinden sütünden faydalanırsın buarada emre de sağ açıkta halilden daha iyi idi, bendeEvet son güncellemeden sonra. Kimse su lige adam akilli gelmek istemiyor ki. Son dakika transferi oldu
Bu seneyi gecis senesi olarak görüyorum zaten. Cle nasil kaldim zaten hayret.nionzu ve kalulu kiralık hamleleri düşünebilirsin nionzi kıllık yapıyor bazen ama kalulu gelir 1 sene etinden sütünden faydalanırsın buarada emre de sağ açıkta halilden daha iyi idi, bende
valla ilk sene şl ye kalmak büyük başarı orda parlatıp cicalduyu ,nelsonu satarsın büyük ihtimal yunusu muhteşem vermişler ide elneny ile iscoyu freeden alıp 1 seneye iyi paralara satarsınBu seneyi gecis senesi olarak görüyorum zaten. Cle nasil kaldim zaten hayret.
Cicaldauyu satmak istiyorum zaten. Hortayi simdiden aldim yerine. Bi 6no alacagim yaninavalla ilk sene şl ye kalmak büyük başarı orda parlatıp cicalduyu ,nelsonu satarsın büyük ihtimal yunusu muhteşem vermişler ide elneny ile iscoyu freeden alıp 1 seneye iyi paralara satarsın