Ekli dosyayı görüntüle 162389

vasatsarayımız uzun yıllar sonra büyük takım olduğunu hatırladı
mqdefault.jpg

Su sensible gerizekali felan mi oyunda? Paso brezilyadan oyuncu getiriyor cöp

Cl gruplarina kaldik.
Porto
Inter
Rb Leipzig cikti…

Bjkye
Psg
Manutd
Brügge

yeniden bir Galatasaray kariyerine başladı ilk sene 2 puanla şampiyon olduk.Ama kerem efsane olmuş.Buarada 2. yıl yunus ve freeden gelen isco elneny olsun fırsat transferi botman olsun nelsonı 14 e satmak olsun çok iyidi.Yunus sağda kerem solda ve ortalarında vazgeçilmezim sesko ile şamarlayıp duruyoruz milleti.Bütün topçularıma tek tek özel antreman yaptırıyorum kerem ve yunusa hız hızlanma antremanı basarken forvetim seskoya ve hızı hayvan gibi olan barışa şut antremanı yaptırıyorum.şıuan çok iyiyiz

He ilk 11:
Nando
Bünyamin Nelsson Marcao PvA
Horta Cicaldau
Halil Hagi Kerem
Dovbyk

3 türk oynatiyorum kendim icin

Witsel felan gelmek istemedi lige..

He ilk 11:
Nando
Bünyamin Nelsson Marcao PvA
Horta Cicaldau
Halil Hagi Kerem
Dovbyk

3 türk oynatiyorum kendim icin

Witsel felan gelmek istemedi lige..
son güncellemeden sonraki kadro mu bu hagi ilk çıktığında oyun iyidi de son güncelleme sonrası tabelası düşük geldi bana

Evet son güncellemeden sonra. Kimse su lige adam akilli gelmek istemiyor ki. Son dakika transferi oldu
nionzu ve kalulu kiralık hamleleri düşünebilirsin nionzi kıllık yapıyor bazen ama kalulu gelir 1 sene etinden sütünden faydalanırsın buarada emre de sağ açıkta halilden daha iyi idi, bende

nionzu ve kalulu kiralık hamleleri düşünebilirsin nionzi kıllık yapıyor bazen ama kalulu gelir 1 sene etinden sütünden faydalanırsın buarada emre de sağ açıkta halilden daha iyi idi, bende
Bu seneyi gecis senesi olarak görüyorum zaten. Cle nasil kaldim zaten hayret.

valla ilk sene şl ye kalmak büyük başarı orda parlatıp cicalduyu ,nelsonu satarsın büyük ihtimal yunusu muhteşem vermişler ide elneny ile iscoyu freeden alıp 1 seneye iyi paralara satarsın
Cicaldauyu satmak istiyorum zaten. Hortayi simdiden aldim yerine. Bi 6no alacagim yanina

Geri
Üst Alt