- 5 Eylül 2014
- 85.027
- 70.988
- 4.513
2.sezon mertens'e falan veda edeyim diyorum üstatAjax ve Arsenal de cennetlik. 23'te beni City'den daha çok zorlayan takımlar PSG ve Bayern'di.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2.sezon mertens'e falan veda edeyim diyorum üstatAjax ve Arsenal de cennetlik. 23'te beni City'den daha çok zorlayan takımlar PSG ve Bayern'di.
Blackburn kariyerimde 7 sene CL alamadım Mbappe yüzünden.Ajax ve Arsenal de cennetlik. 23'te beni City'den daha çok zorlayan takımlar PSG ve Bayern'di.
vitor roque herhalde iyi bir forvetNormalde alma şansım yok. City ve Liverpool'un geldiği tüm denklemlerde kaybederdim.
2024
Ekli dosyayı görüntüle 197117
2025
Ekli dosyayı görüntüle 197118
2. sezon rotasyon oyuncusu yaptım ben. Zaten emekli oldu sezon sonu.2.sezon mertens'e falan veda edeyim diyorum üstat
sezon bitmedi ancak maaş falan veremiyorum kimseye ondan 2 tane topçu alamadım.2. sezon rotasyon oyuncusu yaptım ben. Zaten emekli oldu sezon sonu.
Bunlar neymiş ya böyle.
Ben de normalde bırakıyordum ama sündüre sündüre oynadığım için bu kez sıkmadı o kadar. İlk attığım oyuncu iki sezondur ballon d'or alıyor. Küsse de satmadım. Küskünlüğü geçtikçe sözleşmesini uzattımBunlar neymiş ya böyle.
Ben 2033 sonrası oynamıyorum regenler yüzünden.
forvet attı gomis icardi olan ben anlık
Ekli dosyayı görüntüle 197250
@Onat Can Sağıroğlu
hoca şubatta ekibe katılıyor
eliyor eliyor
finale geliyor
TAHMİNLERİ ALALIM

Profiller kapalı oynayınca topçu bulma işi baya zor oluyor ya
Anksiyete tutuyor beni kapalı profil sevmiyorum. Açık seçerim o yüzden hep.Profiller kapalı oynayınca topçu bulma işi baya zor oluyor ya
erkekçe oyun oynayınızAnksiyete tutuyor beni kapalı profil sevmiyorum. Açık seçerim o yüzden hep.