erkekçe oyun oynayınız
giphy.gif

gecen sene super kupayi kaybettik bu sene inat ettim

son anda maci verince save load yapip denemeye basladim cunku cok sacma seyler olmaya basladi.

ne yaparsan yap 90+4 te bile beraberligi yakalayip oyunu karsiya veriyor sanki fix bir sonuc belirlemis oyun istatistik gormek icin tahmini 20 kez denedim mutlaka bir bok oluyor maci son anda veriyorsun.

takimimdaki oyuncular da kotu degil real madridi psgyi surklase ettim sueprkupada newcastle'i yenemiyorum cok enterasan

fm23 ile ilgili cok sikayet var oyunun zorluk ayarlarinda sacma degisikliklere gidildigi soyleniyor

fm22 de aldigim zevki hic alamadim diyebilirim baya hayal kiriklifi oyun su ana kadar

1. duzgun regen cikmiyor
2.regenleri almaniz imkansiz tursusunu kurana kadar takiliyorlar kuluplerinde istersen real madrid ol gelmiyor adam teklifi kabul etmiyor
3.fix mac sonuclari var kupalarda ne yaparsaniz yapin sonuc degismiyor oyun sana git sonraki sene dene diyor

FM Touch indirdim Apple Arcade Storundan. Alanyaspor ile basladim ve Ilk sezonumda son haftada sampiyon oldum.

F9AEF672-B84D-490F-968F-F026346D4043.jpeg

Bonuslarla birlikte 200k lik bir maliyetle inanilmaz bir mucize gerçeklestirdik

2196FDA9-FA30-4038-98BF-BD032D7D96EB.jpeg

Efkan Bekiroglu 17 gol ile resmen kariyer sezonunu geçirdi ve Ayrica yeni transferlerden Botue ve Kone nin katkilari cok önemli oldu.

En yüksek galibiyetimi NEF stadinda Gs ye karsi aldim (1-5) Okan Hoca da sutlandi.

Bu da kupa töreni.

7B4D2B6A-DDCE-4B0B-A8A2-B9C6C7650F21.jpeg

Bu da taktik

89F027EC-F4E1-4535-ACC6-8B46FEFF279B.webp

Geri
Üst Alt