Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gram eğlenemedim, kapattım kariyeri. Gelene geçene içeride dışarıda 5-6'dan aşağı atmıyorduk. Ne heyecanı kaldı ne de eğlencesiIcardi 6 gol, Zaniolo 4 asist ile tamamladı maçı. Bunca yıldır FM oynarım ben böyle lig açılışı görmedim
Ekli dosyayı görüntüle 204034
Ekli dosyayı görüntüle 204035
Ekli dosyayı görüntüle 204036
Ekli dosyayı görüntüle 204038
Gram eğlenemedim, kapattım kariyeri. Gelene geçene içeride dışarıda 5-6'dan aşağı atmıyorduk. Ne heyecanı kaldı ne de eğlencesiTakım önerilerine açığım
Yeni sezon öncesi takımım şu kalitede..
hiçbirini tanımıyorum
10-12 yıl geçti oyunda reis.Antalyasporla başlayan bu macera sonrasında Sporting Lizbonla devam etti daha sonrasında ise kendimizi Psg'de bulduk..hiçbirini tanımıyorum
Görselin ismi neden FM 21 Antalyaspor Yeni 1 3 11.jpg yav

Antalyasporla başladımGörselin ismi neden FM 21 Antalyaspor Yeni 1 3 11.jpeg yav![]()
Ben Antalyaspor'dayken Şampiyonlar Ligi'nde hep zor kuralar çekerek hep fark atabilecek takımlarla eşleştim.Manchester United falan filan geldi onlardan farkı yemedim savunma yaptığım için ve ilk 11 çıktığım için.Ama 1 Ajax maçı var kiSüper kupa maçında fenerden 6 yedim
Bende savunma yoktur. hep atak!Ben Antalyaspor'dayken Şampiyonlar Ligi'nde hep zor kuralar çekerek hep fark atabilecek takımlarla eşleştim.Manchester United falan filan geldi onlardan farkı yemedim savunma yaptığım için ve ilk 11 çıktığım için.Ama 1 Ajax maçı var kiOyuncuların çoğu yorgun diye Lig'e sakladım o maça yedek çıktım.Şansıma kırmızı kartta gördüm
Maç 9-1 bitti tek büyük yenilgim bu oyunda ondan sonra da fark yemedim
![]()
YazıkSüper kupa maçında fenerden 6 yedim
yalan mı konuşalım muz? millet gibi 50 save atıp CL kaldırdık mı diyelim?
Furkan çok iyi fm oyuncusuyalan mı konuşalım muz? millet gibi 50 save atıp CL kaldırdık mı diyelim?