- 27 Ocak 2010
- 132.401
- 97.489
- 5.488
Ulan Karamanı niye düşürdün
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ulan Karamanı niye düşürdün
İlk senede GS ile CL kazanmaya @Feramuz Kayalar bile bir şey diyemeyecek artık @Furkan KorkmazMevcut kadronun üstüne Osimhen ve sane alıp başka herhangi bir transfer işine girmeden deneme amaçlı bir kariyer yapayım dedim
İlk 6 maçta 35 gol atıp 3 gol yiyince daha fazla devam edemedim. Osimhen’in 6 maçta 14 golü, sane’nin 5 maçta 6 gol 9 asisti oldu
Oyundan keyif alarak oynamak isteyenler için fm26’da bizim takım alınmayacak bir statüye kavuştu
Şöyle söyleyim : fm 2004’ten beri kesintisiz oynuyorum oyunu. İlk defa kazandığım maç(lar) sonrası save-load yaptım. 7-1 kazandığım bir maç sonrası 3-0 bitince şimdi daha iyi oldu dedim.İlk senede GS ile CL kazanmaya @Feramuz Kayalar bile bir şey diyemeyecek artık @Furkan Korkmaz
feramuz donla gezerken ben fmnin datasını editliyordum boş geç muzu.İlk senede GS ile CL kazanmaya @Feramuz Kayalar bile bir şey diyemeyecek artık @Furkan Korkmaz
İlk 4 senede şl alan şerefsizdirİlk senede GS ile CL kazanmaya @Feramuz Kayalar bile bir şey diyemeyecek artık @Furkan Korkmaz
Sen şunu oyna
Take-Two ile bu firma bir değil ki onu yapabilsin. Mevcut durumda bile saten bayağı bir kesim her sene oyunu almadan sezon modlarını yükleyerek oynuyor. Bu adamların lisans sistemiyle falan batmadan bu sistemi yapabilmesi mümkün değil maalesef. Şu an köklü bir değişime gidildiği, Unity motoruna geçiş yapıldığı için bu sene pas geçildi ki muhtemelen 26'da da tam oturmamış bir oyun olacak. 27 ile birlikte de yıllarca benzerinin çıkacağı oyuna kavuşacağız. Her sene net fiyatla oyun satıp kar elde etmek çok daha mantıklı SI için.bu fm i her sene çıkarmak yerine sağlam bir geliştirmeyle çıkarıp aydan aya güncellemelerle online yönünü de geliştirerek oyun motorunu değiştirerek kullanıma sokmaları lazım gta 5'i rockstarın sömürmesi gibi. Yeni oyun çıkarmıyacaksın ama oyuncuları diri tutacaksın. Her sene fm çıkıyor hepsi birbirinin aynıydı. Bu sene onu bile çıkaramadılar.
Menajerlik oyunu bu dabildiğimiz menajerlik tarzı mı yoksa konsol kısmıda var mı
Çööööööööök
Ekli dosyayı görüntüle 293960
![]()
Prime Gaming | Discover, download, and play games
Enjoy games and more gaming extras every month with Amazon Prime.gaming.amazon.com
B12 iğnenin olmadın mı yine@Aras Şimşek
sports interaktivin adamı nerede bu oyun puhahahah
geliştiremediniz mi yoksa? hahahahaha
dostum oyun neredeB12 iğnenin olmadın mı yine![]()