bu fm i her sene çıkarmak yerine sağlam bir geliştirmeyle çıkarıp aydan aya güncellemelerle online yönünü de geliştirerek oyun motorunu değiştirerek kullanıma sokmaları lazım gta 5'i rockstarın sömürmesi gibi. Yeni oyun çıkarmıyacaksın ama oyuncuları diri tutacaksın. Her sene fm çıkıyor hepsi birbirinin aynıydı. Bu sene onu bile çıkaramadılar.

Mevcut kadronun üstüne Osimhen ve sane alıp başka herhangi bir transfer işine girmeden deneme amaçlı bir kariyer yapayım dedim

İlk 6 maçta 35 gol atıp 3 gol yiyince daha fazla devam edemedim. Osimhen’in 6 maçta 14 golü, sane’nin 5 maçta 6 gol 9 asisti oldu

Oyundan keyif alarak oynamak isteyenler için fm26’da bizim takım alınmayacak bir statüye kavuştu

Mevcut kadronun üstüne Osimhen ve sane alıp başka herhangi bir transfer işine girmeden deneme amaçlı bir kariyer yapayım dedim

İlk 6 maçta 35 gol atıp 3 gol yiyince daha fazla devam edemedim. Osimhen’in 6 maçta 14 golü, sane’nin 5 maçta 6 gol 9 asisti oldu

Oyundan keyif alarak oynamak isteyenler için fm26’da bizim takım alınmayacak bir statüye kavuştu
İlk senede GS ile CL kazanmaya @Feramuz Kayalar bile bir şey diyemeyecek artık @Furkan Korkmaz

bu fm i her sene çıkarmak yerine sağlam bir geliştirmeyle çıkarıp aydan aya güncellemelerle online yönünü de geliştirerek oyun motorunu değiştirerek kullanıma sokmaları lazım gta 5'i rockstarın sömürmesi gibi. Yeni oyun çıkarmıyacaksın ama oyuncuları diri tutacaksın. Her sene fm çıkıyor hepsi birbirinin aynıydı. Bu sene onu bile çıkaramadılar.
Take-Two ile bu firma bir değil ki onu yapabilsin. Mevcut durumda bile saten bayağı bir kesim her sene oyunu almadan sezon modlarını yükleyerek oynuyor. Bu adamların lisans sistemiyle falan batmadan bu sistemi yapabilmesi mümkün değil maalesef. Şu an köklü bir değişime gidildiği, Unity motoruna geçiş yapıldığı için bu sene pas geçildi ki muhtemelen 26'da da tam oturmamış bir oyun olacak. 27 ile birlikte de yıllarca benzerinin çıkacağı oyuna kavuşacağız. Her sene net fiyatla oyun satıp kar elde etmek çok daha mantıklı SI için.

şu simülasyonun verdiği keyif bambaşka yavv

cu5nylx.png

Çok iyi muhabbetim olan sports interactive çalışanı dostum hala oyunun olmadığını bitmesinin zor olduğunu oyunu tedavülden kaldırmayı düşündüklerini söyledi

Geri
Üst Alt