- 5 Eylül 2014
- 82.617
- 65.120
- 4.393
çok kötü olmuş çok
kasıyor fln
sildim
kasıyor fln
sildim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Galatasaray araştırmacısı kim? Hemen bombardimana tutmamiz lazim bu işin boku çıktı. Salih malkocoglu diye tsli bir topcu var girin profile Okan Buruk-Tugay-Suat regen gibi bişey. Wakayemeyi 1 senelik Ronaldinho yapalım demişler. Galatasaraya gelince herkesi düşürmüşler. Ayıptır aklımızla alay etmeyin. Transfermarkt mi yapıyor kardeşim bu oyunu
Profil eğer napolideki gibi olursa ligte 60 gol atar en az onları ayarlamaları lazım75m a oyuncu alıyorsun, hizi 19 dan Düşüyor bitirciliği düşüyor vs vs. Ulan sanki 7.5m a aldık 75 verme sebebimiz o adamin zaten ligin kat kat üzerinde olması. Neymiş ligin belirli bir max oyuncu puani varmış. Hastir lan oradan o zaman git bunu diyenlere söyle araştırmacı değil misin bu heriflerin vizyonuna açın bakin kaç milyonlara adamlar alıyorlar aç göster işin ne tırtıl.
Profilleri gördükçe kriz geçirdim. Maalesef oyunu iade ederim. Böyle bir haksızlığı kabul etmiyorum. Kerem ile osimhenin bitirciliği arasinda 1 puan mi fark var simdi?
Defolun gidin kime yaranmaya çalışıyorsunuz çok belli.
O zaman şöyle sorayım hocam sana, bu profildeki osimheni 75e satabilir misin bir yere? Satamazsin bence. Ee o zaman aynı osimhen değil bu kırpılmış osimhen. Mbappe Yamali kazayla tr ye getirsen yine mi düşecek profili? Türkiye'ye ayak basınca profil mi düşer? Aşırı saçma bir durum bu. Düşüşte olanı alsak anlarim ama biz düşüşte olan bir adam almadık. Gözden çıkarılmış bedavaya bir topçu da almadık. İsimli dünya çapında topçu aldık profilinin bu kadar kirpilmasi doğru değil. Ha bir tik olsa anlarim da herseyi 2-3 puan düşer mi yav sanki herife inme inmiş 2senede gidip sadece maaşı karşılayıp bonservissiz almisiz da Napoli heriften kurtulmuş gibi gösterilmiş.Profil eğer napolideki gibi olursa ligte 60 gol atar en az onları ayarlamaları lazım
Özellikler de sıkıntı var ama fmnin kendi yapısı var özelliklerde dengelemeleri gerekiyorO zaman şöyle sorayım hocam sana, bu profildeki osimheni 75e satabilir misin bir yere? Satamazsin bence. Ee o zaman aynı osimhen değil bu kırpılmış osimhen. Mbappe Yamali kazayla tr ye getirsen yine mi düşecek profili? Türkiye'ye ayak basınca profil mi düşer? Aşırı saçma bir durum bu. Düşüşte olanı alsak anlarim ama biz düşüşte olan bir adam almadık. Gözden çıkarılmış bedavaya bir topçu da almadık. İsimli dünya çapında topçu aldık profilinin bu kadar kirpilmasi doğru değil. Ha bir tik olsa anlarim da herseyi 2-3 puan düşer mi yav sanki herife inme inmiş 2senede gidip sadece maaşı karşılayıp bonservissiz almisiz da Napoli heriften kurtulmuş gibi gösterilmiş
Bonservisi özellikle söyledim çünkü dünya çapında bir adam aldık. Gidip Uğurcan icin 27 verdik özellikleri uçsun demek değil dediğim. Ama en azından dünya çapındaki topcumuzu da 1 sene sakatlık yaşamış topa vurmamis biri gibi düşürmeyiverselerdi. Ben bu oyunda gerçekçilik isterim. Aldığım dünya çapındaki adamı satamayacaksam yerim öyle oyunu.Özellikler de sıkıntı var ama fmnin kendi yapısı var özelliklerde dengelemeleri gerekiyor
Bide bonservis demişsin bonservisle özelliğin herhangi bir alakası yok
Özelliklerde fizikselin iyiyse diğer özellikler aman aman önemli değil
Denge hız dayanıklılık yüksek 10 bitiriciliği olan adam 30 civarı golle bitirebilir
ama tam tersinde 10 u bile bulamaz
icardi fm 24'te ilk geldiginde gayet yuksekti ozellikleri 60 gol de atiyordu bunda bir sorun yok kiProfil eğer napolideki gibi olursa ligte 60 gol atar en az onları ayarlamaları lazım