Melih Peker
Şef Gümüş Kıvrım
- 21 Ocak 2010
- 70.701
- 49.168
- 4.843
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Galatasaray ambleminin ortasında kuş var saçma sapan amblemler yapmışlar bizim ligeşu lisans yamasını yapın
![]()
Football Manager 2026 Real Names Licence Fix | FM Scout
FM26 real names fix. Fix fake name of competitions, clubs and awards with their real names in Football Manager 2026. Fix works with your current FM 2026 saves.www.fmscout.com
Galatasaray ambleminin ortasında kuş var saçma sapan amblemler yapmışlar bizim lige
milesin adamı mısınÖzellikler de sıkıntı var ama fmnin kendi yapısı var özelliklerde dengelemeleri gerekiyor
Bide bonservis demişsin bonservisle özelliğin herhangi bir alakası yok
Özelliklerde fizikselin iyiyse diğer özellikler aman aman önemli değil
Denge hız dayanıklılık yüksek 10 bitiriciliği olan adam 30 civarı golle bitirebilir
ama tam tersinde 10 u bile bulamaz
Sahada verecek bir cevapları kalmadığı için kendilerini TM, FM gibi platformlarda tatmin ediyorlar artık.bizim futbolcularin ratiingi cok mu dusuk kulubun de taa su futbol oyunlarinda bize yapilan handikaplarin uzerine hic gitmiyorlar serefsizlerin alayi fenerli bjkli ezikler
ben seni ve ülkeni ciddiye almıyorum demek bu. 2k oyun sat ama logo lisanssı olmasın..
tek kurus vermeyecegim valla rezillikben seni ve ülkeni ciddiye almıyorum demek bu. 2k oyun sat ama logo lisanssı olmasın..
Adam sakat kalmış, ömrü boyunca aksayarak yürür artık
14 ay sakatlik ne yav vefat etmiş herif futbolen :d