- 18 Temmuz 2009
- 82.360
- 229.716
- 5.093
Bir ton hatayla saldılar herhalde, okuyup gördüklerime inanmak istemiyorum.
2 sene naptınız mk
2 sene naptınız mk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir ton hatayla saldılar herhalde, okuyup gördüklerime inanmak istemiyorum.
2 sene naptınız mk
..real madridten 9 yedik
Kale mi boştu
Tatile çıkarak fm oynuyorArayüz güzel gibi ama ben çözemedim yani eskiye göre çok kompleks olduğu için.Yillar sonra bir anda değişince alışması çok zor.Bir de maç araları ve maç çok çok daha uzun gibi geldi onu pek sevemedim.Bir maça gitmesi uzun sürüyor baya , gerçi tatile çıkmayı bile bulamadım daha bulsam daha hızlı geçeceğim maç günlerine.Onun dışında taktik yapmaya dün zamanım olmadı onu bugün yapacağım da inş hem fifadaki hem fm24deki gibi buglu taktikler yoktur yine de biraz daha iyi olur
Alaka nedir dostum ? Sen git tjk öv konulardaTatile çıkarak fm oynuyor
Komediden daha öte bir durum
7 yerizreal madridten 9 yedik
Kanıtlamazsan ceza alacaksınAlaka nedir dostum ? Sen git tjk öv konularda
Ben onu bunu bilmem dostum öyleymiş düşmanın olarak güldüm buna haberin olsunKanıtlamazsan ceza alacaksın
Yine cevap verememelerBen onu bunu bilmem dostum öyleymiş düşmanın olarak güldüm buna haberin olsun
Sen dediklerimin cevaplarını vermeye başlayınca ben de bir şeylere cevap veririm belkiYine cevap verememeler
Bir laf söylüyorsan arkasında duracaksın öyle coconut demesi değil![]()
Arayüzde de sıkıntılar var. Örneğin yukarıda arama kısmına bir oyuncunun adını yazıp profiline giriyorsun, arama sonuçları yukarıda pencere halinde açık kalmaya devam ediyor. Otomatik kapanmıyor. Elle kapatman gerekiyor.sakatlık olayı olmasa şu an yine gider tam sürüme kadar
tam sürümle %90 çözerler her şeyi biz de alışırız ama sakatlığı çözmüyorlar
dostum bırak şu oyunu, hiç sevemedim. 2 yıldır uğraştıkları maç motorunu sultanbeyli meslek lisesindeki hidayet daha iyi yapardıyamalar gelmeye devam ediyor
![]()
FMInside FM26 Agents Pack
Bring more realism to your Football Manager 2026 experience with the FMInside FM26 Agents Pack!fminside.net
o bırakmadı mı?Gs görünümlü Sinan oyunda gene camiamızın ve oyuncu profillerimizim anasını bellemiş mi