Galatasaray futbolcuların yedek kulübesine televizyon koydurdu | Futbol  Haberleri

burası boş idi üstat

Arayüz güzel gibi ama ben çözemedim yani eskiye göre çok kompleks olduğu için.Yillar sonra bir anda değişince alışması çok zor.Bir de maç araları ve maç çok çok daha uzun gibi geldi onu pek sevemedim.Bir maça gitmesi uzun sürüyor baya , gerçi tatile çıkmayı bile bulamadım daha bulsam daha hızlı geçeceğim maç günlerine.Onun dışında taktik yapmaya dün zamanım olmadı onu bugün yapacağım da inş hem fifadaki hem fm24deki gibi buglu taktikler yoktur yine de biraz daha iyi olur

Arayüz güzel gibi ama ben çözemedim yani eskiye göre çok kompleks olduğu için.Yillar sonra bir anda değişince alışması çok zor.Bir de maç araları ve maç çok çok daha uzun gibi geldi onu pek sevemedim.Bir maça gitmesi uzun sürüyor baya , gerçi tatile çıkmayı bile bulamadım daha bulsam daha hızlı geçeceğim maç günlerine.Onun dışında taktik yapmaya dün zamanım olmadı onu bugün yapacağım da inş hem fifadaki hem fm24deki gibi buglu taktikler yoktur yine de biraz daha iyi olur
Tatile çıkarak fm oynuyor
Komediden daha öte bir durum

sakatlık olayı olmasa şu an yine gider tam sürüme kadar
tam sürümle %90 çözerler her şeyi biz de alışırız ama sakatlığı çözmüyorlar
Arayüzde de sıkıntılar var. Örneğin yukarıda arama kısmına bir oyuncunun adını yazıp profiline giriyorsun, arama sonuçları yukarıda pencere halinde açık kalmaya devam ediyor. Otomatik kapanmıyor. Elle kapatman gerekiyor.

Maçta da karşı karşıya çok pozisyon kaçıyor. Örneğin ligde 3. maçı bitirdim, Osimhen deli gibi gol kaçırıyor. Daha golü yok. Goller hep Yunus, İlkay, Sane falan onlardan geldi.

Gs görünümlü Sinan oyunda gene camiamızın ve oyuncu profillerimizim anasını bellemiş mi

Geri
Üst Alt