Eray Emeklier
Büyük Kaptan
- 16 Ağustos 2015
- 22.415
- 23.988
- 1.698
Alın size fm 26 rezillikleri. Adam top oymamadan özellikleri artmış veya korunmuş. Bunun transfermarkt zihniyetinden farkı ne soruyorum?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dostum senin fm ile ilgili yorum yapma hakkın yok
Sen oportünist bir döneksin
Detaylı incelemem lazım ama ortada bazı ipnelikler var gibigsli topçuların profilleriyle ilgili yorumun
Hahahaah Allah belanızı versin sizin ya. Bencelere göre oyun mu yapılır lan ahraz herifler. Bana göre de osimhen 20 gücünde 20 ile koşuyor. İyiki iade etmişim oyunu.
Çocuğa ayar oldum. Her elestireni bir de rt falan yapıyordu çocuk gibi. Psikolojisi inanılmaz bozuk. Fikirlerinize saygı duyuyorum falan da demiyor direkt bence böyle diyor. Tam ahraz fbli bir tipe benziyor. Bir tane kişi mala anlatır gibi anlatmış 5-6 hiz versen Arda dan falan iyi profil oluyor diye ona bile saçma sapan ama vermedim falan demiş. Cafercan Aksu örneğini vermiş cafercan alt ligde eski oyunlarda böyleydi laf etmiyordunuz ben gencim diye ediyorsunuz falan demiş. İtinayla da Kubilay iyi topçu bjk alt yapisindan çıktı falan diyor. Her GS bjk fb den cikani yemyeşil yapın o zaman bu sene boykot ettim oynamam oyun çoluk çocuğun eline düşmüş. Kendi tanıdığı veya hayrani diye şişirilmiş profillerle herkese başarılarmal herif pas şut bitiricilik orta vizyon hepsinde 4. lig topçusunu valverdeden iyi yapmış açıklaması bence öyle
FM24'teki kariyerimi aktardım 26'ya. O kariyerdeki topçularım müthiş. FM26'da topa sahipken ve top rakipteyken iki diziliş vesaire daha fazla özellik olduğu için, iyi oyuncularla denemek istedim bu özellikleri.
Birkaç yıldız topçumun profilini atayım da, gözünüz gönlünüz açılsın.
Ekli dosyayı görüntüle 306392
Ekli dosyayı görüntüle 306393
Ekli dosyayı görüntüle 306394
Ekli dosyayı görüntüle 306395
Ekli dosyayı görüntüle 306396