- 27 Ocak 2010
- 139.187
- 105.478
- 5.648
parayı gömmezse işler kötühay sen beni aman aman!!!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
parayı gömmezse işler kötühay sen beni aman aman!!!
ft'nin bu topçuları bulması imkansız keramettin admir parmağını sokmuş gibi
ft'nin bu topçuları bulması imkansız keramettin admir parmağını sokmuş gibi
Nottingham'dan istifa ettim. Orta sıra takımından öteye gidemedik 3 yılda. Yeni sezon sonuçları da 1 ileri 1 geri olunca bastım istifayı. Başka takımla devam etme motivasyonum da yoktu. Kariyeri noktaladık gibi bir şey.

hani adaletin olduğu yerde vardın?Nottingham'dan istifa ettim. Orta sıra takımından öteye gidemedik 3 yılda. Yeni sezon sonuçları da 1 ileri 1 geri olunca bastım istifayı. Başka takımla devam etme motivasyonum da yoktu. Kariyeri noktaladık gibi bir şey.
hani adaletin olduğu yerde vardın?
Gerçek hayatta GS yetiyor zaten, bir de FM'de deli etmeyelim kendimizi. İstifa da bir hizmettir. Yeni kariyerim büyük liglerin başaltı takımlarından biri olacak. Atletico, Lazio, Dortmund ilk adaylarım.
Bilbao görelimGerçek hayatta GS yetiyor zaten, bir de FM'de deli etmeyelim kendimizi. İstifa da bir hizmettir. Yeni kariyerim büyük liglerin başaltı takımlarından biri olacak. Atletico, Lazio, Dortmund ilk adaylarım.
ben bu sezon tek lazio ile yaptım immobile bir havan 38 maçta 52 atmıştı sanırımGerçek hayatta GS yetiyor zaten, bir de FM'de deli etmeyelim kendimizi. İstifa da bir hizmettir. Yeni kariyerim büyük liglerin başaltı takımlarından biri olacak. Atletico, Lazio, Dortmund ilk adaylarım.
yani sen de var yaBilbao görelim
wow antlaşması yapalımyani sen de var ya
O iyice manyak işi.Bilbao görelim
teklifin?wow antlaşması yapalım