@Furkan Korkmaz aga bi patch yapmistin sl icin. Yollarmisin yine sana zahmet
Burdan indir musp ;)
Dün kariyerim milletin yaptığı yabancı sınırı yamasından dolayı bok oldu. Araştırdım doğru düzgün yama yok. Kendim oturdum başına test ede ede sorunsuz yabancı sınırı yamasını yaptım.

Piyasadaki yamalar gelişi güzel olmuş adam süper ligi ayarlayıp, ziraat kupasını ayarlamamış filan. Hepsini ayarlarladım ben.

Fm 22 Süper lig İçin yabancı sınırı yaması yaptım, 1 sezon test ettim sıkıntısız. Sadece 20 takımlı kalıyor süper lig o da oyun yapımsının çözeceği bir şey. Rotasyon için 20 takım iyi oluyor genç wonderkidler fazla maça çıkıyor iyi gelişiyor. Türkiye kariyerini özellikle uzun soluklu yapacaklar için baya iyi oluyor.

Süper lig 16 yabancı sınırı, 35 kadro sınırı, 1 yerli kaleci zorunlu tertemiz kariyer yaması, cart cart zorunlu kuralları kaldırdım sadece bunlar var.

1.lig 8 yabancı sınırı, 35 kadro,1 yerli kaleci

2.lig 4 yabancı sınırı

Kullanmak isteyen varda link aşağıda, linki indiremeyen olursa başka siteyede yüklerim.

YABANCI SINIRI YAMASI

normal sezonda son 6 maç

srzci9c.png

19 yaş altı transfere ilk teklifi yapma konusunu
fatih terim'den alıp altyapı sorumlusuna verdim

hocam dinlenmeli

Biri Atletico’yu başaltı takım diye alıyor CL almazsa doverler
Diğeri sözde Brezilya çıkarması yapıyor ama 3D oynuyor gerçek fmci 2D oynar.
Öteki hazır hileli taktikle GOK MO(H) yapmış

Pafos Td’si dostum aranızdaki tek fmci kusura bakmayın. ( o da ayri bi kafada da neyse)

Pafos Td’si dostum aranızdaki tek fmci kusura bakmayın. ( o da ayri bi kafada da neyse)

Geri
Üst Alt