Onat Can Sağıroğlu
10 Numara!
- 22 Kasım 2008
- 19.823
- 25.777
- 2.893
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kalemin kırıldı
Gs ye alamadım bunu 1m euro istiyordu sonra gitti 500bine fulhama gözlemci oldu.
Gs ye alamadım bunu 1m euro istiyordu sonra gitti 500bine fulhama gözlemci oldu.
Ben dolandırıldım la. Şampiyonluk bonusuyla 1m verdik adamaBurada dolandırılmamış ama?
Bende de 900 civarı istiyorduBen dolandırıldım la. Şampiyonluk bonusuyla 1m verdik adama![]()
Real Sociedad ile başlıyorum.Osasuna’yı al ama sadece İspanyol veya Bask oyuncular olsunBarca ve Real'in Allah belasını vermiş. Atletico kariyeri çok kolay olacak diye fazla ilerlemeden kapattım.Real Sociedad ile başlıyorum.
Aynisini bende geçen dedimBiri Atletico’yu başaltı takım diye alıyor CL almazsa doverler
Diğeri sözde Brezilya çıkarması yapıyor ama 3D oynuyor gerçek fmci 2D oynar.
Öteki hazır hileli taktikle GOK MO(H) yapmış
Pafos Td’si dostum aranızdaki tek fmci kusura bakmayın. ( o da ayri bi kafada da neyse)
Yav o tarz işler dert sahibi yapıyor adamı. 2020'de Wolves kariyeri açmıştım. Orada bile sıtkım sıyrılmıştı. Git Portekizli al diyorlardı başka oyuncu aldırmıyorlardı. Kısıtlamalara karşıyızOsasuna’yı al ama sadece İspanyol veya Bask oyuncular olsun
Öyle yönetim tarzı sıkabilir de benim dediğim daha kolay olur ama sana kalmış tabi tercih senin. Valencia’nın ekonomisi daha kötüdür onu eskiye döndürmenin keyfi daha güzel olabilirYav o tarz işler dert sahibi yapıyor adamı. 2020'de Wolves kariyeri açmıştım. Orada bile sıtkım sıyrılmıştı. Git Portekizli al diyorlardı başka oyuncu aldırmıyorlardı. Kısıtlamalara karşıyız![]()
Bilbao demiştik ligden düşmeyen 3 takımdan biriBarca ve Real'in Allah belasını vermiş. Atletico kariyeri çok kolay olacak diye fazla ilerlemeden kapattım.Real Sociedad ile başlıyorum.
sezon bitmeden ne kolayı kardeşimBarca ve Real'in Allah belasını vermiş. Atletico kariyeri çok kolay olacak diye fazla ilerlemeden kapattım.Real Sociedad ile başlıyorum.
Real ve Barca'nın röntgenini çektim. Geçmiş senelere göre zayıf. Atletico da çok daha güçlü geldi.sezon bitmeden ne kolayı kardeşim
2 maç kazanıyorsun diye
lig de gol yemiyoruz onatReal ve Barca'nın röntgenini çektim. Geçmiş senelere göre zayıf. Atletico da çok daha güçlü geldi.
2025 yılının sezon sonundayım. galalatasarayda hoca emekli oldu (terim ) yerine bi adam getirdiler şamp takımı 8 . yaptı . kovuldu sezon sonu şuan önümde teklif var ve galatasaraydan geldi. bende kocaeliyle devam ediyorum güzel genç bi takım var . galatasaray çagırıyor sizce napayım ? @Abdullah Avcıkocaelisporla finansal krizlerle bi takım kurduk hayırlısı nellsson 25 m ye totthenham yaptı