Biri Atletico’yu başaltı takım diye alıyor CL almazsa doverler
Diğeri sözde Brezilya çıkarması yapıyor ama 3D oynuyor gerçek fmci 2D oynar.
Öteki hazır hileli taktikle GOK MO(H) yapmış

Pafos Td’si dostum aranızdaki tek fmci kusura bakmayın. ( o da ayri bi kafada da neyse)
Aynisini bende geçen dedim

Osasuna’yı al ama sadece İspanyol veya Bask oyuncular olsun
Yav o tarz işler dert sahibi yapıyor adamı. 2020'de Wolves kariyeri açmıştım. Orada bile sıtkım sıyrılmıştı. Git Portekizli al diyorlardı başka oyuncu aldırmıyorlardı. Kısıtlamalara karşıyız :D

Yav o tarz işler dert sahibi yapıyor adamı. 2020'de Wolves kariyeri açmıştım. Orada bile sıtkım sıyrılmıştı. Git Portekizli al diyorlardı başka oyuncu aldırmıyorlardı. Kısıtlamalara karşıyız :D
Öyle yönetim tarzı sıkabilir de benim dediğim daha kolay olur ama sana kalmış tabi tercih senin. Valencia’nın ekonomisi daha kötüdür onu eskiye döndürmenin keyfi daha güzel olabilir

kocaelisporla finansal krizlerle bi takım kurduk hayırlısı nellsson 25 m ye totthenham yaptı
2025 yılının sezon sonundayım. galalatasarayda hoca emekli oldu (terim ) yerine bi adam getirdiler şamp takımı 8 . yaptı . kovuldu sezon sonu şuan önümde teklif var ve galatasaraydan geldi. bende kocaeliyle devam ediyorum güzel genç bi takım var . galatasaray çagırıyor sizce napayım ? @Abdullah Avcı

Geri
Üst Alt